Ieder kind verdient een knuffel!

Door De Redactie
Ieder kind heeft recht op een knuffel. Op een pakkerd of een zoen. Maar zeker ook op een fluffy-zachte teddybeer, een Disney-figuur of een handgemaakte, stoffen pop. Daarom kan iedereen z'n knuffels inleveren voor kindjes zonder eigen troetel.

Van 15 tot 30 november mogen kinderen en hun ouders de knuffels die ze kunnen missen, inleveren bij de deelnemende wasserijen en droogkuiszaken. Als beloning krijgt iedereen die een knuffel ter adoptie aanbiedt, een kortingsbon van 5 euro op de volgende was die men binnenbrengt.

Volledig belangeloos wassen de professionals de knuffels zodat ze perfect proper zijn. Zij maakten allemaal een afspraak met een lokaal goed doel dat ze zelf uitpikten: het plaatselijke kindertehuis, een kroostrijk gezin dat het niet breed heeft, de OCMW-dienst die hier wel raad mee weet,… Bedoeling is dat de slecht bedeelde kinderen op 6 december een zo goed als nieuwe knuffel in hun schoen vinden!

De knuffels “op overschot” worden ondermeer verzameld voor de organisatie “Moeders voor Moeders“, die op 5 december een groot Sinterklaasfeest organiseert voor een duizendtal minderbedeelde kindjes in Antwerpen.

Waar kan je terecht met je knuffel(s)? www.iederkindverdienteenknuffel.be

Partner Content