Isabelle bekent: “Mijn vriend en ik gaan naar een parenclub”

Door De Redactie

Lezeres Isabelle (41) deelt een belangrijk geheim met ons. Sinds kort bezoekt zij samen met haar vriend regelmatig een parenclub. Lees hier hoe het haar vergaat.

“Ik herinner me nog hoe zenuwachtig ik was, de eerste keer. Op de heenweg zat ik met een klein hartje naast mijn vriend in de auto en liet ik hem beloven dat we het meteen zouden afbollen als het niks voor mij zou zijn. Op de terugweg heb ik hem gevraagd: gaan we snel terug!? Ronny had al vaker geopperd om eens naar een parenclub te gaan en we hadden er ook al samen over gefantaseerd. Maar om echt de stap te zetten, dat ging me in eerste instantie toch wat te ver.”

“Tot Ronny veertig werd en ik hem iets speciaals wilde geven voor zijn verjaardag. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij de envelop opende en mijn bon vond: ‘Goed voor een bezoek aan een parenclub’. We hebben duidelijke afspraken gemaakt, want dat was mijn voorwaarde, en een club uitgezocht die een goede reputatie had en niet té dicht bij ons in de buurt lag, want ik had geen zin om bekenden tegen het lijf te lopen. Of klanten, want Ronny werkt bij een bank en ik in een kledingwinkel. Die eerste keer hebben we trouwens alleen maar wat gedanst, gedronken en onze ogen de kost gegeven. Het smaakte naar meer, en sindsdien gaan we dus regelmatig naar diezelfde club. We hebben er ook andere koppels leren kennen met wie het op alle vlakken goed klikt. Het zijn gewoon fijne avondjes uit, in een open en erotische sfeer: alles kan, niets moet.”

Nieuwe impuls

“Tussen Ronny en mij zat het altijd al goed, ook seksueel, maar dit heeft absoluut voor een nieuwe impuls in onze relatie gezorgd én het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Ik besef wel dat er veel vooroordelen bestaan over parenclubs en over de mensen die ernaartoe gaan. Alsof we allemaal oversekst zijn en je daarbinnen alleen maar naakte kronkelende lijven en kinky toestanden ziet. Dat klopt dus echt niet. Maar ook al is er geen enkele reden om me te schamen, ik heb toch liever niet dat mijn omgeving het te weten komt. Dus houd ik mijn lippen stijf op elkaar als iemand me vraagt waar we ‘op stap‘ gaan. Ronny heeft het een tijdje geleden aan een vriend van hem verteld, achter pot en pint, en ik ben daar behoorlijk ontstemd over geweest. Ik heb toch het gevoel dat die man nu met andere ogen naar me kijkt. Een beetje gretig, alsof ik nu een of andere sloerie ben die hij zo in bed zou kunnen krijgen als hij zou willen. Niet leuk.”

Beeld: Shutterstock

Lees ook:
Rika geeft raad: wat als je niet overeenkomt met zijn familie/vrienden?, Zo toon je appreciatie in je relatie

 

Partner Content