© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Boogschutter?

Door Rani Merckx

Een nieuwe liefde of financiële meevaller? Wordt 2023 jouw geluksjaar, Boogschutter? Ontdek het in onze jaarhoroscoop! 

Jaarhoroscoop Boogschutter 2023

Liefde en relaties

Ook al verandert er dit jaar misschien veel in je leven, op je partner kun je steeds weer bouwen. Jullie relatie is sterk en onoverwinnelijk. Ook aan intimiteit ontbreekt het dit jaar gelukkig niet. Ben je single, dan krijg je heel wat aandacht in 2023. Je hebt de keuze uit verschillende potentiële liefdespartners. Geniet tot de zomer van onenightstands, tot zich een serieuze kandidaat aandient.

Werk en geld

Je twijfelt dit jaar regelmatig aan je job en carrière. Je mist misschien uitdaging of afwisseling. Wil je het roer omgooien, dan is het najaar het geschikte moment. Reken dan op mooie kansen! Financieel is je situatie in 2023 vrij stabiel.

Gezondheid

Je wordt dit jaar door de juiste planeten gesteund om niet gauw ziek te worden. Word je dat wel, dan herstel je gelukkig snel. Gun jezelf dit jaar veel sport en beweging.

Veerkrachttip

Wacht niet met veranderen wanneer je daar de innerlijke behoefte toe voelt. Ga voor je wensen en dromen; de invloed van de planeten doet dit jaar de rest!

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content