Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Leeuw?

Door Rani Merckx

Wij wensen je in het nieuwe jaar niets dan goeds, Leeuw. Om te weten wat er voor jou in 2023 in de sterren geschreven staat, nam onze astrologe alvast een kijkje.

Jaarhoroscoop Leeuw 2023

Liefde en relaties

Zit het niet goed tussen jou en je partner? Dan zal er voor enkele Leeuwen een relatiebreuk zijn. Pittig en intens, maar wel noodzakelijk. Tot die conclusie kom je zelf uiteindelijk ook. Vanaf oktober 2023 sta je weer open voor een nieuwe relatie. Als single Leeuw geniet je vooral van kortstondige relaties, tot het najaar van 2023. Dan kun je plots hevig verliefd worden.

Werk en geld

Er gebeurt veel in de wereld en dat maakt de toekomst onzeker. Dat heeft ook effect op je carrière. Probeer toch vertrouwen te hebben, want vanaf september lijken er supertoffe kansen op jouw pad te komen. Wat je financiën betreft kan het een tijdje onzeker zijn. Het is dan goed om geld opzij te zetten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Gezondheid

Door alle onrust en hectiek in de wereld en in je leven, ben je regelmatig zeer gestrest. Zeker wanneer je omringd wordt door negatieve mensen. Zoek dan mensen op die je blij maken.

Veerkrachttip

Zorg dat je dingen doet en mensen opzoekt die je energie geven in plaats van kosten. Dat helpt je om veel positiever en met meer vertrouwen het jaar door te komen.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!