Jaarhoroscoop Weegschaal 24/9 – 23/10

Door De Redactie

Durf voor verandering te gaan

Goed nieuws!
Voor je een beslissing neemt, bekijk je alle voor- en nadelen. Een goede eigenschap, want je stelt veel in vraag dit jaar. Je bent wat zekerder van je zaak, en dat levert je veel op.

Dit kan beter…
Je bent soms te oppervlakkig. Mensen kunnen niet altijd op je rekenen. Tot juli staat Mars aan je kant. Daardoor breng je meer uitdagingen tot een goed einde. De rest van het jaar is het genieten.

Wat kun je zelf doen?
Dit jaar krijg je meer zelfvertrouwen én meer zelfinzicht, doe daar je voordeel mee! Het geluk lacht je toe en je kunt heel veel bereiken. Er komen belangrijke nieuwe mensen in je leven.

De beste tijd…
… voor de liefde

  • In maart wijst alles erop dat je verliefd zult worden.
  • In mei laait de passie hoog op.
  • Van eind juni tot half juli verschijnen er wolken aan de hemel. De passie is er niet minder groot om.
  • Van midden augustus tot begin september kun je veel vergeven en vergeten.
  • In oktober straal je van verleidelijkheid.
  • Van half november tot half december is je optimisme aanstekelijk.

… voor nieuwe initiatieven
Vanaf half juli zorgt Jupiter voor een buitenkansje. Van midden september tot eind oktober raadt Mars je aan om een realistisch doel te kiezen. In december doe je beter wat je wilt in plaats van wat moet. Zolang je maar met beide voeten op de grond blijft!

Opgepast!
Het eerste half jaar zorgen Mars, Jupiter en Uranus voor verwarring. Laat je niet afleiden, maar hou vast aan je prioriteiten. In november maken anderen het je moeilijk. Stel je soepel op.

Onze gouden tip
Leer geduld te oefenen.

Partner Content