Jonger dan 5? Ouder dan 55? Dan ga je gratis naar Bellewaerde

Door De Redactie
Bellewaerde Park mag dit jaar 55 kaarsjes uitblazen en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd! Niet alleen krijgt het overbekende Bellewaerde-liedje een modern kleedje aan, ook de bezoekers worden in de watten gelegd. In april krijgen alle kids tot en met 5 jaar en alle 55+ers een gratis ticket!

Bellewaerde Park is een gevestigde waarde in het Belgisch ééndagstoerisme waarbij de attracties en dieren nog steeds de grootste sterren zijn. Maar ook de natuur speelt een grote rol in het park! Ter gelegenheid van de 55ste verjaardag van het pretpark wordt het liedje “Bellewaerde, Bellewaered” in een hedendaagse mix gegoten en zal het volledig anders gaan klinken dan de versie die in 1988 op de markt kwam.

Om de 55e verjaardag van het park te vieren staat de maand april in het teken van de allerjongste bezoekers van vroeger en nu! Alle kinderen tot en met 5 jaar en alle volwassenen vanaf 55 jaar mogen in de maand april het park gratis bezoeken. Om van deze actie te kunnen genieten volstaat het om de speciale actiecoupon te downloaden op www.bellewaerdepark.be en een leeftijdsbewijs voor te leggen aan de kassa van het park.

Meer info:

Bellewaerde Park gaat terug open op zaterdag 4 april en is tijdens de paasvakantie open van woensdag tot en met zondag én op paasmaandag. Wie zijn ticket op voorhand wil kopen en thuis afprinten kan tijd én geld sparen via het ticketing systeem Ticket2fun (via www.ticket2fun.be)

Partner Content