Gek op thee? 15 leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers!

Gek op thee? 15 leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers!
Getty Images

Drink je zelf graag thee en wil je leuke theespulletjes toevoegen aan je wishlist? Of ben je op zoek naar leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers? Dan vind je hieronder enkele leuke aanraders voor elk budget! 

15 kerstcadeautjes voor theeliefhebbers

Nu het buiten opnieuw kouder is, verwarmen we ons graag met een kop dampende thee.  Zalig, toch? Een leuk, hartverwarmend theecadeautje is dan ook een geweldig idee voor kerst. Laat je inspireren door onze 15 favorieten.

1 Ming Tea – Theebloemen

theebloemen kerstcadeau

Met theebloemen zorg je voor een waar spektakel aan tafel. Elke theebloem is met de hand gemaakt en is een nieuwe ontdekking voor heel wat theeliefhebbers. De luxe verpakking van Ming Tea bevat 6 bloemen die het ontdekken waard zijn.

(Ming Tea, € 10,45)

2 Or Tea? – Winter WonderTea

kerst winterwonder thee

Laat de winter maar komen, want met deze Winter WonderTea maken we het extra warm. Ontdek de 5 speciale theesmaken in deze leuke verpakking.

(Or Tea?, € 3,95)

3 Yogi Tea – Kerstthee

kerstcadeautjes yogi kerstthee

Eens november krijgen wij toch zin in een échte kerstthee, en een van onze favorieten is de kersthtee van Yogi Tea. 17 heerlijke theezakjes die naar kerst ruiken. Héérlijk!

(Yogi Tea, € 3,49)

4 Thés de la Pagode

Wil je graag een verrassende en nieuwe thee cadeau geven/krijgen? Dan kan dit leuke koffertje ‘Rêves d’Asie’ van Thés de la Pagode een hulp zijn. Het bevat een selectie van 5 bio-samenstellingen met Aziatische smaken én is een streling voor het oog.

(Thés de la Pagode, € 17,10 € 14,50)

5 Barú – Spicy Chai Latte poeder

theecadeau kerstcadeau thee

Met zo’n doosje chai latte poeder zit je altijd goed. Deze combinatie van zwarte thee en echte kruiden kun je bereiden met warme melk (of melkalternatieven), en staat garant voor een heerlijk kopje troost en warmte op deze koude dagen!

(Barú, € 6,95)

6 helen b – Leuke kopjes

thee kerstcadeau

Originele en unieke kopjes om thee uit te drinken, dat is een gegarandeerd succes. En die vind je bij helen b. In de webshop ontdek je een hele hoop grappige, mooie en leuke tassen.

(helen b, vanaf € 14,00)

7 My Daily Cup of Tea – Bewaardoos

theeblik bewaardoos kerstcadeau theeliefhebbers

Dit mooie blik kan ongeveer 150 gram losse thee bevatten én is een echte eyecatcher in je keuken. Het deksel en de aanvullende stop zorgen er bovendien voor dat de thee goed afgesloten wordt en dus langer houdbaar blijft.

(My Daily Cup of Tea, € 4,95)

8 Mr. Tea – Theehouder

theehouder mr tea

Ontspannen? Dat lukt zéker met dit leuke thee-eitje van Mr. Tea!

(Mr. Tea, vanaf € 5,26)

9 Casa – Theekan met filter

theekan kerstcadeau

Met deze leuke theekan van Casa geef je direct een kopje gezelligheid cadeau. Met de handige filter in het midden hoef je geen theehouder of theezakjes te gebruiken.

(Casa, € 34,95)

10 Theezakhouder

thee kerstcadeau

Deze leuke theezakhouder vist het theezakje zo uit je tas. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen!

(Radbag, € 14,95 – set van 4)

11 Or Tea? – Tas & filter

theeset cadeau thee

Or Tea? heeft een heleboel leuke, gekleurde mokken met een roestvrijstalen theezeefje én een dekseltje waarop je de zeef kunt zetten. Theedrinken was nog nooit zo makkelijk! 😉

(Or Tea?, € 19,90)

12 Steam Waverz – Theevogels

thee cadeau kerstcadeau

Ben of ken jij iemand die iedere dag een dampend kopje thee voor zich heeft staan? Dan zijn deze theevogels van Steam Waverz een perfect kerstcadeau. Terwijl de thee afkoelt, doet de stom de vogels bewegen. Schattig, toch? De theevogels zijn bovendien helemaal herbruikbaar!

(Steam Waverz, € 10,99)

13 Pukka – Bewaardoos

kerstcadeau theedoos

Met deze leuke bewaardoos geef je niet alleen een leuk cadeau, maar zorg je gegarandeerd voor nog heel wat warme en sfeervolle momenten in de toekomst. In de doos zitten 30 theezakjes die elke dag de winter opwarmen.

(Pukka, € 14,99)

14 Thermos – TeaTonic

thermos thee cadeau

Theeliefhebbers kunnen altijd een goede thermos gebruiken. Met deze mooie isotherm fles van bamboe en roestvrij staal blijft je thee gegarandeerd nog een tijdje warm!

(TeaTonic, € 30,15)

15 Dille & Kamille – Geurkaars

kerstcadeau theeliefhebbers

Een kopje thee smaakt nog veel meer wanneer er een geurkaars brandt. Geniet van de frisse geur van groene thee!

(Dille & Kamille, € 6,95)

 

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Alvast een aantal ideeën voor kerstcadeautjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)