Gek op thee? 15 leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers!

Gek op thee? 15 leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers!
Getty Images

Drink je zelf graag thee en wil je leuke theespulletjes toevoegen aan je wishlist? Of ben je op zoek naar leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers? Dan vind je hieronder enkele leuke aanraders voor elk budget! 

15 kerstcadeautjes voor theeliefhebbers

Nu het buiten opnieuw kouder is, verwarmen we ons graag met een kop dampende thee.  Zalig, toch? Een leuk, hartverwarmend theecadeautje is dan ook een geweldig idee voor kerst. Laat je inspireren door onze 15 favorieten.

1 Radbag – Kattenmok met vis

Kattenmok thee cadeau

Thee zetten was nog nooit zo leuk met deze mok! Niet alleen is het een originele mok, maar de thee blijft ook langer warm door het deksel. Een ideaal cadeau voor katten- en theeliefhebbers!

 

(Radbag, € 11,95)

2 Or Tea? – Rainbow box

thee cadeau kerst

Laat de winter maar komen, want met deze Rainbow Box warmen wij ons maar al te graag op! Dit proefpakket bevat 20 verschillende smaken, mooi gerangschikt volgens de kleuren van de regenboog. Niet alleen lekkere thee, maar ook een leuk doosje voor in de kast!

 

(Or Tea?, € 18,90)

3 Yogi Tea – Kerstthee

kerstcadeautjes yogi kerstthee

Na november krijgen wij toch zin in een échte kerstthee, en een van onze favorieten is de kersthtee van Yogi Tea. 17 heerlijke theezakjes die naar kerst ruiken. Héérlijk!

 

(Yogi Tea, € 3,49)

4 Thés de la Pagode – “Epices Chai”

thee pakket

Wil je graag verrassende en nieuwe thee cadeau geven of krijgen? Dan kan dit leuke koffertje “Inde & Merveilles” van Thés de la Pagode iets voor op jouw verlanglijstje zijn. Je vindt er vijf heerlijke smaken die perfect bij de kerstperiode passen.

 

(Thés de la Pagode, € 17,10)

5 Barú – Spicy Chai Latte poeder

thee cadeau chai poeder

Met zo’n doosje chai latte poeder zit je altijd goed. Deze combinatie van zwarte thee en echte kruiden kun je bereiden met warme melk (of melkalternatieven), en staat garant voor een heerlijk kopje troost en warmte op deze koude dagen!

 

(Barú, € 6,95)

6 helen b – Leuke kopjes

kopjes thee

Originele en unieke kopjes om thee uit te drinken, dat is een gegarandeerd succes. En die vind je bij helen b. In de webshop ontdek je een hele hoop grappige, mooie en leuke mokken.

 

(helen b, € 14,50)

7 Your Daily Tea Cup – Bewaardoos

thee bewaardoos your daily tea cup

In dit mooie blik kun je ongeveer 150 gram losse thee bewaren én het is een echte eyecatcher in je keuken. Het deksel en de aanvullende stop zorgen er bovendien voor dat de thee goed afgesloten wordt en dus langer houdbaar blijft.

 

(Your Daily Tea Cup € 6,25)

8 Casa – Theehouder kerstmuts

kerstmuts thee

Genieten van een theetje tijdens de kerstperiode lukt gegarandeerd met deze toffe kerstmuts!

 

(Casa, € 3,95)

9 Casa – Theekan met filter

theekan kerstcadeau

Met deze leuke theekan van Casa geef je direct een kopje gezelligheid cadeau. Dankzij de handige filter in het midden hoef je geen theehouder of theezakjes te gebruiken.

 

(Casa, € 34,95)

10 Spots and Speckles – Theekopje met kruideninfusie

Met zo’n leuk theekopje van Spots and Speckles smaakt je thee nog lekkerder. Ze lieten speciaal voor deze theeset twee infusies ontwikkelen, een dag- en nachtthee, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van een momentje voor jezelf.

 

Zo’n set bestaat uit één theekopje en één zakje thee. Je kiest zelf welke thee en welke kleur kopje je krijgt. Met zo’n uniek keramieken kopje scoor je sowieso!

 

(Spots and Speckles, € 27,50)

11 Acta Fabula Est – Pin ‘but first, tea’

cadeau theeliefhebbers

Elke theeliefhebber is wel te vinden voor zo’n leuke pin! Hang ‘m aan je totebay, geef je trui er een leuk accent mee, of prik ‘m gewoon op je sjaal. Het is sowieso een mooie eyecatcher én het maakt direct duidelijk waar je prioriteiten liggen. 😉

 

(Acta Fabula Est, € 9,00)

12 Steam Waverz – Theevogels

Ben of ken jij iemand die iedere dag een dampend kopje thee voor zich heeft staan? Dan zijn deze theevogels van Steam Waverz een perfect kerstcadeau. Terwijl de thee afkoelt, doet de stom de vogels bewegen. Schattig, toch? De theevogels zijn bovendien helemaal herbruikbaar!

 

(Steam Waverz (set van 6), € 16,50)

13 Pukka – Bewaardoos

Met deze leuke bewaardoos geef je niet alleen een leuk cadeau, maar zorg je gegarandeerd voor nog heel wat warme en sfeervolle momenten in de toekomst.

 

(Pukka, € 14,99)

14 TeaTonic – Thermos

thermos thee cadeau

Theeliefhebbers kunnen altijd een goede thermos gebruiken. Met deze mooie isothermfles van bamboe en roestvrij staal blijft je thee gegarandeerd nog een tijdje warm!

 

(TeaTonic, € 30,15)

15 Dille & Kamille – Geurkaars

kerstcadeau theeliefhebbers

Een kopje thee smaakt nog veel meer wanneer er een geurkaars brandt. Geniet van de frisse geur van groene thee!

 

(Dille & Kamille, € 6,95)

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Alvast een aantal ideeën voor kerstcadeautjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)