Kinderen met musicaltalenten gezocht

Door De Redactie
Musical Van Vlaanderen is op zoek naar musicaltalenten tussen 8 en 16 jaar om de cast van Oliver! te vervoegen.

Kan je goed zingen? Kan je goed dansen? Kan je acteren? Dan is Musical Van Vlaanderen misschien op zoek naar jou!Voor de musical Oliver! zijn ze nog op zoek naar musicaltalenten tussen 8 en 16 jaar ( max. 1.70m).

Wil je en mag je van je ouders:

  • maximaal 24x (of 36x, afhankelijk van de leeftijd) in 2010 in vakanties, na schooltijd en in weekends repeteren en spelen
  • maximaal 24x (of 36x, afhankelijk van de leeftijd) in 2011 in vakanties, na schooltijd en in weekend repeteren en spelen

Zijn je ouders bereid om voor vervoer van en naar de repetities en de voorstellingen (Gent en Antwerpen) te zorgen? Ben je beschikbaar voor repetities vanaf eind juni 2010?

Volledige beschikbaarheid is een vereiste. De repetities vinden plaats in juli en augustus en november. Kinderen die in deze periode met vakantie zijn, kunnen helaas niet meedoen. De school moet toestemming geen voor deelname aan de productie omdat het kan gebeuren dat je vroeger wegmoet uit de klas of later begint.

Is dit alles op jou van toepassing en wil je je opgeven voor de audities, mail dan het inschrijvingsformulier dat je [LINK_TEXT id=1] vóór 1 april naar kinderauditie@musicalvanvlaanderen.be.

De eerste auditie-ronde vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 april in Antwerpen (locatie wordt na inschrijving doorgegeven). De kinderen die doorgaan naar de tweede ronde dienen terug te komen op zaterdag 17 en zondag 18 april.

Kinderen die zich aanmelden dienen aan alle voorwaarden te voldoen. Hiervan wordt niet afgeweken en discussie achteraf is niet aan de orde. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons kantoor voor meer informatie.Mocht je meer info wensen, kan je een mail sturen naar kinderauditie@musicalinvlaanderen.be

Partner Content