King Kong schudt je door elkaar!

Door De Redactie

 Bobbejaanland opent binnen enkele maanden twee splinternieuwe attracties waar kleine (en grote) avonturiers zeker van zullen smullen!

De Banana Battle en de King Kong zullen beiden terug te vinden zijn in het Banana Bos, een gethematiseerde zone die speciaal gecreëerd werd voor de nieuwe attracties. Het bos is een 2.500m² groot oerwoud dat helemaal overdekt is. Naast het grootste horecapunt van het pretpark, is er ook een Bamboe bar waar je een gezonde snack kan eten.

De eerste van twee nieuwe attracties is de Banana Battle, een interactieve bootrit binnen een avontuurlijke "jungle" setting. Samen met je vrienden vaar je de geheimzinnige Amazonerivier af en neem je het met waterkanonnen niet alleen op tegen apen, slangen en krokodillen, maar ook tegen elkaar! Deze attractie is meteen ook de eerste overdekte "splash battle" ooit en duurt vijf minuten.
(verwacht vanaf begin mei)

Waag je je nog verder in de jungle, dan kom je oog in oog te staan met King Kong. Bij deze attractie stap je in een bus die door de gigantische gorilla twaalf meter hoog opgetild en door elkaar geschud wordt. Mist en geluidseffecten maken de beleving compleet. Deze attractie is een absolute wereldprimeur en is dus in geen enkel ander park terug te vinden. Per rit kunnen er 24 mensen door elkaar geschud worden!
(vanaf begin juli operationeel)

Partner Content