Knoester, de pratende tak

Door De Redactie
Vanaf 27 oktober kan je samen met de kids in de bioscoop terecht voor de Noorse speelfilm "Knoester". De film is natuurlijk in het Nederlands gedubd zodat zelfs de niet-lezertjes kunnen genieten van deze aangename kinderfilm.

Junior en zijn familie hebben zich erg verheugd op hun verhuizing naar het platteland. Maar de nieuwe woning blijkt in slechte staat en papa en mama krijgen het reuzedruk met de verbouwingen. Zo wordt het voor Junior niet makkelijk om nieuwe vrienden te maken. Hij maakt zich zorgen… Tot hij Knoester vindt, een heel bijzondere tak die nog kan praten bovendien!

Knoester is grappig en vindt een oplossing voor elk probleem. Bijvoorbeeld: om extra geld te verdienen moet je flessen gewoon twee keer inruilen voor statiegeld. Zo simpel! Met Knoester valt er altijd wel iets te beleven. Maar vrienden zoals Knoester bestaan alleen in je fantasie… Of toch niet?

Knoester is een verhaal over een ongewone vriendschap en over vechten om aanvaard te worden zoals je bent. De film was een gigantisch succes in Noorwegen en een twee Knoester-film werd ondertussen al ingeblikt. Zelfs een derde staat al in de steigers.

De film is zeker geschikt voor iets grotere kleutertjes en kids uit de eerste klassen van de lagere school. Vooral als je kids van films à la Pipi Langkous houden, moet je deze prent zeker gezien hebben.

Meer info: www.jekino.be/knoester/

Partner Content