Koop al je kerstpakjes in één keer

Door De Redactie

Lekker handig: 200 sfeervolle winkeltjes hebben de leukste hebbedingen voor onder de kerstboom. Loop zeker eens langs bij de stand van e5 voor een nieuwe outfit en stylingadvies.

De mooiste kerstcadeautjes

Shop nu alvast je feestoutfit

De winter bij e5 wordt lekker warm en gezellig, met een bonte, weelderige collectie. Kom ze ontdekken in de grote e5-shop, waar je geholpen wordt door de e5 stylisten bij het uitkiezen van die ene perfecte jurk, broek of jas. Je vindt er naast de nieuwe wintermode ook de feestcollectie en Libelle-collectie.
 

 

 

 

 

 

 

Wooncollectie van Blokker & Libelle

Met de stijlvolle en betaalbare wooncollectie van Blokker en Libelle maak je het binnen extra gezellig. Kussens in warme materialen, plaids in zachte stoffen, kaarsen…: kom ze allemaal ontdekken en zorgt voor extra veel sfeer in huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

In je goodiebag én aan de Pralinette-stand!

Een biscuit met een vulling van melk en cacao, omhuld met melkchocolade van Côte d’Or. Pralinette is een heerlijke praline speciaal voor dat ene moment s’avonds na het eten, wannéér je niets méér hoeft te doen behalve te genieten met je familie en vrienden.

Ontdek nu ook onze Pralinette Puur, onze speciale eindejaarseditie met donkere
Côte d’or chocolade. Je kunt kunt ze allebei komen proeven aan de stand van Pralinette én je vindt ze ook in je goodiebag.

 

Libelle club

Libelle-abonnees met een Libelle club-kaart genieten bovendien van extra voordelen op de Winterfair. Ze krijgen aan de Libelle stand een Libelle-shoppingtas* met daarin een make up-tasje met 4 beauty producten :

  • IKARI (gezichtsverzorging)
  • Neutrogena (Deep Moisture Bodylotion – 15ml)
  • 4711 (Acqua Colonia parfum – 8ml)
  • L’Oréal (hairspray – 75ml)
  • Een boek van Anne Davis
  • Exclusieve kortingen of geschenkjes te ontvangen bij verschillende standhouders (aparte bonnenflyer)

*zolang de voorraad strekt

[LINK_TEXT id=4]

[LINK_TEXT id=5]

Partner Content