Kruip zelf in de huid van Jack Sparrow

Door De Redactie
Loopt er bij jou thuis een Jack Sparrow-fan rond? Laat hem of haar dan eens in de huid van deze beruchte piraat stappen dankzij de game LEGO Pirates of the Caribbean voor PlayStation 3.

LEGO is de laatste jaren goed op weg om heel wat filmtitels succesvol om te zetten tot games. Denk maar aan de Indiana Jones, Star Wars en [LINK_TEXT id=1]-reeks. En nu is er dus ook een game rond de populaire Pirates of the Caribbean-films.

De game wordt op de markt gebracht op het moment dat de nieuwe film [LINK_TEXT id=2] in de bioscoop uitkomt. Nochtans focust het game zich niet enkel op deze laatste film, maar krijg je de keuze om ook bekende missies uit de vorige drie prenten tot een goed einde te brengen.

Maar liefst 20 episodes zijn er waarin je à volonté dingen kapot moet slaan met zwaard, pistool of ander object om daarna zoveel mogelijk vrijgekomen legomuntjes te verzamelen. Leuk is dat je kan kiezen tussen heel wat personages uit de film waarmee je aan de slag kan gaan. Ofwel ga je als wacko Jack Sparrow aan het werk. Ofwel kies je voor Will Turner. Of wat dacht je van een hond om het spel tot een goed einde te brengen. Ieder personage heeft zijn eigen mogelijkheden waardoor je één level meer dan eens kan spelen en nieuwe locaties en objecten kan tegenkomen.

Zoals bij de andere LEGO-games is er ook deze keer heel wat aandacht besteed aan de humor! Toch zijn niet alle stukken van het spel even makkelijk speelbaar waardoor het voor jonge gamertjes niet altijd evident is om de game zonder hulp van mama of papa tot een goed einde te brengen.

LEGO Pirates of the Caribbean voor PlayStation 3

Partner Content