ZIEN: Deze programma’s zijn vanavond de moeite waard

Het nieuwe seizoen ging van start,  en dat wil zeggen: veel nieuwe, frisse programma’s op de buis! Vanavond kijken we vooral uit naar deze kleppers.

De eerste gasten op ‘Camping Karen & James’

Vanavond ontvangen Karen en James hun eerste bezoekers. En dat belooft hele mooie televisie te worden. Amber, Michiel, Mats en Björn zijn vier kinderen met de verouderingsziekte progeria. Tijdens hun uitstapjes met Karen en James vertellen ze over hun kijk op het leven. En die is vooral positief.

Vanavond om 20u35 op VIER

Koen Wauters gaat op pad met ‘Over Winnaars’

In het nieuwe programma Over Winnaars gaat Koen Wauters samen met inspirerende deelnemers de uitdaging aan om plannen, passies of ambities, die ze door hun beperking hebben opgeborgen, waar te maken. Want alles kan… In de eerste aflevering coacht Koen de 27-jarige Hannelore richting Machu Picchu, een stad van de Inca’s in Peru.

Vanavond om 20u35 op VTM

Daar zijn de Spitsbroers weer

Het tweede seizoen van het populaire programma Spitsbroers gaat weer van start. De serie pikt acht maanden na het einde van seizoen één de draad weer. Een mix van succes, geld en feestjes. Het leven aan de top van KRC Genk belooft een zware dobber te worden…

Vanavond om 21u40 op VTM

Lees ook zeker deze artikels:

Partner Content