Laat hun fantasie de vrije loop

Door De Redactie
Laat je kids zélf verhaaltjes verzinnen en bedenken in deze 3D Deluxe speeldoos. Je zal zien dat dit spelletje hun creativiteit en fantasie prikkelt én ontwikkelt!

Van zodra je de 3D playset open doet, stap je binnen in de vrolijke maar leerzame wereld van Kai-Lan. Met de vier speelfiguren (Kai-Lan, Rintoo de tijger, Tolee de koala en Hoho het aapje) én de herkleefbare stickers kunnen kleuters vanaf een jaar of drie telkens weer nieuwe verhaaltjes verzinnen.

Kai-Lan’s grote reis

In de speeldoos vind je een spannend parcours. Kai-Lan en haar vriendjes zijn klaar voor hun grote reis naar China, maar Kai-Lan moet haar koffer nog pakken. Opa Yeye heeft een kast vol Chinese spulen die Kai-Lan graag op haar reis meeneemt. De spelers verzamelen deze spullen, zodat Kai-Lan en haar vriendjes aan de grote reis kunnen beginnen.

Iedere speler kan een eigen speelfiguurtjes kiezen. Met de dobbelsteen bepaal je hoeveel stappen je als speler vooruit mag gaan op het bord. Op het parcours komen de spelers Opa Yeye-velden tegen. Passeer je hier, dan moet je stoppen en kies je een voorwerp uit dat Kai-Lan zal meenemen op haar grote reis.

De speler die als eerste het parcours aflegt en dus drie plakplaatjes bij de Opa Yeye-velden verzameld heeft, is de winnaar! Een leuk spel waar je alle kanten mee opkan. Ofwel speel je samen het spelletje met je kinderen ofwel laat je de kids hun eigen verhaal verzinnen!

Partner Content