Laat papa naar hartelust racen

Door De Redactie
Is de papa van je kids verzot op gamen en ben jij nog op zoek naar een gepast vaderdagcadeau? Verras hem dan met het nieuwe racegame Split/ Second: Velocity!

Racegames lijken mij altijd nogal eentonig te zijn. Gewoon zo hard mogelijk rijden en zo min mogelijk crashen: dat is de opdracht! Maar Split/Second gooit er iets extra’s bovenop: je kan onderweg proberen om je tegenstanders uit te schakelen of te dwarsbomen. En dat doe je door je omgeving te vernietigen zodat je obstakels vormt voor je concurrenten.

Op het eerste zicht ziet Split/Second er redelijk basic uit: je kan verschillende parcours uitkiezen, je kan jouw ideale wagen uitpikken én dan kan je beginnen racen. Maar omdat je de tegenstanders kan boycotten door bijvoorbeeld gebouwen op te blazen en obstakels te creëren wordt de race pure fun!

Een racegame boordevol actie met andere woorden dat er bij iedere speelbeurt anders gaat uitzien omdat rondvliegende brokstukken en dergelijke voor nieuwe routes en obstakels zorgen. Ons proefkonijn vond het spel alvast bijzonder geslaagd!

Split/Second: Velocity is te koop voor PC, Xbox 360 en PS3

Partner Content