Larry Crowne: aangenaam vertier

Door De Redactie
Julia Roberts en Tom Hanks zijn beiden terug van weggeweest. De twee steracteurs lieten Hollywood even voor wat het was, maar keren nu beiden terug in "Larry Crowne". Een aangename romantische komedie!

Julia Roberts en Tom Hanks zijn beiden terug van weggeweest. De twee steracteurs lieten Hollywood even voor wat het was, maar keren nu beiden terug in “Larry Crowne“. Een aangename romantische komedie!

Larry (Tom Hanks) krijgt totaal onverwacht z’n ontslag omdat hij geen diploma hoger onderwijs heeft. Al snel merkt hij dat het niet evident is om op zijn leeftijd én zonder diploma een nieuwe job vast te krijgen dus besluit hij voor het eerst in zijn leven naar de universiteit te trekken. Daar valt hij al snel in de smaak van een clubje scooterfreaks waardoor Larry zich een stuk jonger gaat gedragen en kleden dan hij gewend was. Staat er een nieuw leven voor de deur? Wanneer Larry dan ook nog eens valt voor de charmes van zijn prof (Julia Roberts), lijkt het geluk hem toe te lachen…

Deze “Larry Crowne” werd geregisseerd en meegeschreven door Tom Hanks en dat zorgt voor een ontwapende eenvoud en charme. Tuurlijk is dit geen film die je van je sokken zal blazen maar voor een avondje romantisch plezier, ben je bij Hanks en Roberts aan het goede adres.

 

Reporters_280879_037

Reporters_280879_037

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content