Legaal films downloaden en bekijken

Door De Redactie

Slaag je er niet in om geregeld naar de cinema te gaan, maar wil je toch je filmhonger op een wettelijke manier stillen? Cinemalink.tv is de eerste portal in de Benelux waar je legaal internationale kwaliteitsfilms kan downloaden en bekijken!

Op Cinemalink.tv kan je de film van jouw keuze selecteren op genre, maar je kan er ook uitgebreid zoeken op bijvoorbeeld titel, acteur of regisseur. Om te zien of een film jou wel kan bekoren kan je alvast een trailertje bekijken. Besluit je de film te huren, dan klik je op de detailpagina van de film gewoon op "download of streamen" en voilà…jouw filmavondje thuis kan beginnen!

Een film huren kan op twee manieren

  • door jezelf te registreren kan je gedurende de huurtijd van de film terug naar de portal gaan en de film weer opstarten
  • anoniem een film bestellen kan ook, maar dan kan je deze maar eenmalig bekijken

Hoe lang blijft de bestelde film beschikbaar?

  • direct bekijken: dit betekent dat je de film gedurende 48u zo vaak kan bekijken als je zelf wil
  • downloaden: je kan de film downloaden naar je eigen pc en hem gedurende de huurperiode (2 of 7 dagen) zoveel bekijken als je zelf wil
  • onbeperkt kijken: je koopt de door jouw gekozen film als het ware en kan hem dus bijhouden

De kostprijs van een film verschilt per genre en per film, maar bij iedere film staat vermeld hoeveel je ervoor hoeft te betalen. Voor de komedie "8 Femmes" bijvoorbeeld betaal je € 3,95 als je hem online bekijkt en € 9,95 om hem te downloaden en te kopen. Voor Oscarwinnaar "Die Fälscher" betaal je dan weer € 6,95 om de film online te bekijken en € 14,95 om hem aan te schaffen.

Meer info: www.cinemalink.tv

Partner Content