© Getty Images

Ontdek de allermooiste lentewandelingen die je dag kleuren

Door Rani Merckx

Heb jij ook zo uitgekeken naar de lente? Wij alvast wel! Het kriebelt om na die lange winter naar buiten te gaan en het voorjaar met volle teugen in te ademen, toch? Wij vertellen je waar je naartoe kunt om van die ontluikende natuur te genieten!

Voor jou verzameld: de mooiste lentewandelingen in eigen land

De lente opsnuiven wordt eens zo leuk met ons gratis Wandelpakket, waarin we jou trakteren op de mooiste wandelingen voor deze tijd van het jaar (en alle seizoenen die daarop volgen)! Kuier door een glooiend landschap, langs wolken van bloesems of door de vele speelbossen voor de allerkleinsten van je gezelschap.

lentewandeling
© Toerisme prov. Antwerpen / Mie De Backer

De wandelroutes zijn met veel zorg verzameld door onze redactie en voorzien van alle info die je nodig hebt: van het aantal kilometers en leuke stops onderweg tot een handig routekaartje om te printen.

Je kunt bovendien ook heel gericht zoeken naar een wandeling: per type en per provincie.

Type lentewandeling:

In de Vlaamse provincies:

Wandel je mee?

Schrijf je eenmalig én gratis in voor ons Wandelpakket en krijg meteen toegang tot onze mini-website met al meer dan 180 wandelroutes! Bovendien brengen wij je via mail op de hoogte als er nieuwe routes beschikbaar zijn.

Zo schrijf je je in:

  1. Surf naar onze Libelle Wandelpagina.
  2. Klik op ‘Ik ontvang graag Libelle’s Wandelpakket‘ en volg de stappen.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en krijgt meteen toegang tot onze Libelle Wandelpagina.
  4. Bij de start van elk seizoen ontvang je een mailtje met toegang tot nieuwe routes. Dat gebeurt vier keer per jaar, tot je je 40 wandelingen hebt.
  5. Wil je de wandelkaartjes meteen downloaden op je smartphone? Download onze Mijn Magazines-app en ga daar naar onze Wandelpagina!

Meer wandelingen, dichtbij huis of wat verder weg:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content