Leuk fotocanvas voor € 2,95

Door De Redactie

Je mooiste foto ook als een schilderij aan de muur? Met een foto op canvas maak je zelf kunst op een groot formaat. Zo geef je jouw woonkamer net dat tikkeltje meer. Dit Shedeals-koopje kan je gewoon niet laten liggen!

Een fotocanvas: ideaal om je eigen woning stijlvol mee in te richten. Óf om te schenken bij een bijzondere gelegenheid. Je leukste vakantiefoto? De eerste tekening van dochterlief? Leg ze voor altijd vast, met een prachtig canvas. De afbeelding wordt in hoge resolutie gedrukt en wordt gespannen over een houten frame. Om een prachtresultaat te garanderen, kunnen ook de zijkanten van het canvas worden bedrukt.

Photobox is Europese marktleider in digitale foto-ontwikkeling met ruim 24 miljoen leden die vertrouwen op hun feilloze service en kwaliteit.

Wacht niet langer en maak van uw lievelingsfoto een echt kunstwerk!

Wat moet je doen?

Koop de Shedealsvoucher en surf naar nl.photobox.be/shedeals/canvas. Maak je fotoboek en gebruik bij afrekening van het winkelmandje je Photobox code om de korting te bekomen. Op deze manier betaal je € 2,95 i.p.v. € 19,95 voor een fotocanvas (20 x 30 cm). Verzendkosten zijn niet inbegrepen in de Shedealsprijs en dien je af te rekenen op de site van

Partner Content