Winters & warm: ons gezellig Libelle Huis op de Libelle Winterfair

Door Rani Merckx

Nog even geduld en de feeërieke Winterfair zwiert de deuren open. Buiten mag het dan wel grauw en fris zijn, binnen warmen we ons op in het gezelligste (en gastvrijste) huis van België: het Libelle Huis. Spring je eens binnen?

Welkom in ons Libelle Huis

Samen met vtwonen, bloomon, Liv’in Room 121, Dovy en AEG hebben we een supergezellig Libelle Huis ingericht in het midden van de Winterfair. Een huis dat je helemaal onderdompelt in een warme kerstsfeer. Kom binnen, zonder bellen!

Dit kun je er doen

In onze eetkamer kun je deelnemen aan de wedstrijd Tafeltje-dek-je. Wij zorgen voor leuke deco-spullen, jij dekt binnen de tijd een feestelijke tafel en wie weet ga jij wel naar huis met een leuke prijs…

In de keuken schuif je aan voor een miniworkshop donuts versieren in kerststijl. Vrolijk de donuts lekker op met glazuur, kleurrijke suikerbolletjes… Een superleuke workshop, met dank aan Dr. Oetker.

Heb jij altijd al graag aan een reportage in Libelle willen meewerken? Wil je een persoonlijk verhaal delen met een van onze journalisten of – iets luchtiger – een nieuw kapsel uittesten? Misschien vertel je liever over jouw bijzondere familie of huisdier of toon je ons graag je knutselkunsten? Alles wat jij met ons wilt delen, horen wij heel graag! Kom tijdens de Winterfair naar ons Libelle Huis en vul daar een vragenlijst in. Misschien krijg je dan wel de kans die persoonlijk te komen toelichten in een gesprek met onze redactrices.

In de bibliotheek hebben we de leukste boeken uit onze Libelle-shop voor jou verzameld. Kookboeken, knutselboeken… je vindt er vast iets wat je kan bekoren. Leuk leesvoer gespot Dan kun je het hier ook meteen mee naar huis nemen, handig!

Het bureau is dé place to be voor een heuse Libelle-fotoshoot. Ga alleen, met je vriendinnen of met je familie op de foto, dolle pret verzekerd!

In onze veranda kun je dankzij Maison Feliz terecht voor een miniworkshop letterslingers maken. Kom er gerust eentje maken, wij helpen je graag een handje.

Tickets bemachtigen?

Koop je voorverkoopkaart voor 11 euro via www.libellewinterfair.be en in de E5-winkels, en ontvang zo een Libelle goodiebag! Ter plaatse betaal je 13 euro aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen.

Hoe geraak je er? Ontdek het hier!

Partner Content