Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2018 voor de Steenbok?

Door De Redactie

Het wordt een jaar vol uitdagingen. 

21 december – 20 januari

Je job

Het komende jaar zal je je zeker niet vervelen: je komt voor nieuwe uitdagingen te staan. Bepaalde zekerheden kunnen wegvallen en dat is niet eenvoudig, maar als de ene deur dichtgaat, gaat een andere voor je open. In het voorjaar lijkt het allemaal wat minder te gaan, maar na de zomer kun je enorme vooruitgang boeken. En al is er in de herfst sprake van een kleine tegenslag, die overwin je moeiteloos.

Je liefdesleven

Jij bent iemand die zo nu en dan graag alleen is, maar in 2018 wil je vooral een bestaande relatie verbeteren. Dat kan alleen door je minder defensief op te stellen en bepaalde meningsverschillen in alle rust uit te praten. Een beetje meer spontaniteit zal je zeker helpen in de liefde, vooral in de herfst, als je kansen krijgt waarvan je niet eens meer durfde te dromen. Dat geldt zeker voor vrijgezellen, voor wie de liefde wel eens uit een heel onverwachte hoek zou kunnen komen. Wie weet, zit een vertrek naar het buitenland er zelfs in.

Je gezondheid

Je hebt het zo druk met je werk en je thuisleven dat je jezelf gemakkelijk een beetje verwaarloost. Vergeet niet op controle te gaan bij de tandarts en als je gewrichten je last bezorgen, ga dan op tijd naar de dokter. Uitstel maakt kleine klachten op de lange duur groter.

Je centen

Over de financiën hoef je je in 2018 niet veel zorgen te maken. Je geeft gewoonlijk niet meer uit dan je je kunt veroorloven, dus je bankrekening ziet er gezond uit. In de herfst kom je in de verleiding wat risico te nemen, en zolang je geen gekke dingen doet, en een ruime slag om de arm houdt, kan dat zijn vruchten afwerpen.

Tekst: Françoise Van Der Haege

Bewerking: Anne Davis

Illustratie: Mireille Kouwenberg

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Wat brengt 2018 voor de Ram?

Wat brengt 2018 voor de Stier?

Wat brengt 2018 voor de Tweelingen?

Wat brengt 2018 voor de Kreeft?

Wat brengt 2018 voor de Leeuw?

Wat brengt 2018 voor de Maagd?

Wat brengt 2018 voor de Weegschaal?

Wat brengt 2018 voor de Schorpioen?

Wat brengt 2018 voor de Boogschutter?

Wat brengt 2018 voor de Waterman?

Wat brengt 2018 voor de Vissen?

Partner Content