Libelle’s wandelgids

Libelle's wandelgids

De 'Libelle Wandelgids voor de hele familie' is écht op maat gemaakt van gezinnen met kleine en opgroeiende kinderen. Met deze gids kun je dan ook met heel de familie genieten van uren wandelplezier. De 20 boeiende wandelingen in deze gids brengen je naar de mooiste steden en landschappen in Vlaanderen en de Ardennen. Elke wandeling kun je desgewenst inkorten of uitbreiden. Zo kun je heel gemakkelijk inspelen op de leeftijd en de conditie van de kinderen. Onderweg kunnen de kinderen leuke weetjes ontdekken over de wandeling.

Met gedetailleerde kleurenkaartjes en meer dan 100 kleurenfoto's.
Prijs: € 15.95  – ISBN 978 90 209 8386 9 – Uitgeverij Lannoo – verkrijgbaar via http://www.libelleshop.be/

Nog meer fiets en wandel vakanties?

Surf naar www.fietsenwandelvakanties.be voor nog meer fiets en wandelplezier

 

Wandeling in Rance, een bosrijke omgeving in Henegauwen

Wandelroute van 7,3 km, inkortbaar tot 2,8 km of verlengbaar tot 11 km, mét zwemvijver (nr 1 op de kaart), leuk boswachtershuisje (nr 2), een spannende plankenbrug (nummer 7), en BBQ hut (nummer 8).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rechtzetting

In Libelle 18 (30 april 2009) stelden we u de Libelle Wandelgids voor de hele familie voor, en de spannende ontdekkingstocht in het woud van Rance (Henegouwen) die er deel van uitmaakt. Graag vermelden we hier nog even dat de wandelingen uitgestippeld en geschreven werden door Dirk De Moor, Johan Van Praet en Julien Van Remoortere, auteurs van de gids.

Heb je de Libelle Wandelgids gemist en wil je 'm alsnog in huis halen? Surf dan naar www.libelleshop.be of loop langs bij de boekhandel. Voor € 15,95 krijg je liefst 224 blz. met de mooiste, actiefste, boeiendste wandelingen in Vlaanderen en de Ardennen. Veel wandelplezier!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)