Luister eens hoe laat het is

Door De Redactie
De klok leren lezen is voor heel wat kinderen een echte uitdaging! Ze vinden het cool om een uurwerk te dragen, maar dan staan zoveel cijfertjes op en wat willen die "pijltjes" ook weer zeggen? Met de Kidiwatch leren kids spelenderwijs hoe laat het is én ze kunnen het uurwerk ook nog gebruiken voor heel wat andere leuke bezigheden!

Met de Kidiwatch kunnen kinderen vanaf een jaar of drie al spelenderwijs de klok leren lezen. Ze hoeven maar op een knopje te duwen en ze krijgen meteen het juiste uur te horen. Handig en makkelijk en ze worden meteen vertrouwd met de cijfers die op de display staan. Verder kunnen ze er ook spelletjes mee spelen, een elektronisch huisdier mee verzorgen en kunnen ze samen met vriendjes een race organiseren want met de stopwatch is het meteen duidelijk wie de snelste is.

Helemaal leuk is de mogelijkheid om zelf een alarm in te spreken, waarbij je je stem ook nog eens helemaal kan vervormen met een grappig effect. Stoer en grappig, niet?
Zelfs ‘s nachts valt het uur nog perfect af te lezen van dit uurwerk en dat dankzij een blacklight.

De Kidiwatch is verkrijgbaar in blauw en roze en heeft een verstelbare polsband zodat het uurwerk voor kinderen van iedere leeftijd past.

Kidiwatch
VTech
Prijs: 24,95 euro

Partner Content