Luna helpt je zoeken naar ideale cadeautje

Door De Redactie
Kind jarig? Wat gooit de Sint dit jaar door de schouw? Een verjaardagsfeestje van een vriendje? Wat zal indruk maken onder de kerstboom? Gezelschapspel, bouwdoos of puzzel? Help ! Luna, de cadeauzoeker, helpt je op weg!

De drukste winkelperiode van het jaar komt er weer aan, en dat betekent; cadeautjes! Voor vele mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, tantes en ooms betekent het ook stress, véél stress. Want, wat koop je voor je favoriete (b)engel? Wat kies je dan, wat is ‘goed’ speelgoed?

Kom jij ook niet verder dan een blokkendoos? Het allerbeste speelgoed moet gewoon superleuk zijn! Het mag niet na 2 keer spelen in de hoek belanden om er daarna nooit meer uit te komen. Kies daarom iets dat bij het karakter van je kind past. Karatekid maak je niet blij met een poppenkeukentje en Sneeuwwitje smelt niet voor een knikkerbaan.

Educatief speelgoed is erg hip. Maar overdrijf niet, je kind zal sowieso nieuwe dingen leren terwijl het speelt; door ‘grotemensensituaties’ na te bootsen leren kinderen zich inleven. Tijdens ‘winkeltje spelen’ leren ze omgaan met geld en als poppenmama een keertje boos is, past ze gewoon de regels toe die ze zelf van haar ouders heeft gekregen. Als je koters niet zo’n voorzichtige spelers zijn, is duurzaam speelgoed een must. Leuk, goed spul waar kinderen een aantal jaren plezier aan beleven.

Cadeautjesjacht blijft, wanneer ook, een hele onderneming. Maar vanaf nu kan je ook vanuit je luie zetel online shoppen met hulp van een persoonlijk winkelhulpje! Op www.maanfabriekje.com, de hipste speelgoedwinkel van het heelal, maak je kennis met Luna. Ze stelt je enkele leuke vragen over de persoonlijkheid en leeftijd van de kleine prins(es) die je wil verrassen met een droomcadeau.

In 3 eenvoudige stappen, tovert Luna een buitenaards leuk geschenk op je scherm. Op maat van je (b)engel én van je budget. Optioneel kan je nog extra interesses aanduiden die Luna’s selectie zullen vergroten. Zoek je speelgoed dat een bepaalde vaardigheid stimuleert of in een bepaald materiaal zoals hout, vilt of karton vervaardigd is, kan je de keuze van Luna verkleinen.

Een bijzonder handige tool! Wij testten de persoonlijke shopper even uit en waren verrast door de selectie die we voorgeschoteld kregen! Vanaf nu wordt het een stuk makkelijker om de meest hippe, educatieve of duurzame én gepaste geschenkjes te vinden voor de kids!

Partner Content