Maak deze vrolijke vakantie-organiser zelf (en mét korting!)

Maak deze vrolijke vakantie-organiser zelf (en mét korting!)


Handig, zo’n organiser die al je vakantiespullen netjes bij elkaar houdt. Met de werkbeschrijving die je deze week in Libelle vindt, maak je deze kleurrijke klepper lekker zelf! 
En je krijgt er een korting van 50 procent op je tweede stoflapje bovenop!

Voor in de auto of aan je strandstoel

Je herkent het wel: je autokoffer die na het zoveelste remmanoeuvre een rommelig zootje wordt. Tijdschriften, knuffels, medicijndoosjes, boodschappen: alles vliegt in het rond en belandt in alle hoekjes van je koffer. Wat jij nodig hebt, is deze Libelle vakantie-organiser. Handig voor over je strandstoel of in je auto.

Met de werkbeschrijving die je deze week in Libelle vindt, maak je deze kleurrijke klepper lekker zelf! Beeld: © lowette

Hop, aan de slag

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Geniet nú van 50 procent korting, zowel online als in de winkel, op het tweede stoflapje bij Veritas. Je kunt kiezen uit verschillende motiefjes, wat jouw creatie uniek maakt!

Wat je hiervoor moet doen?

  • Vul de bon in die je deze week in Libelle vindt, en ga ermee naar een Veritas-winkel in je buurt. In ruil voor de bon, en op vertoon van je gratis Veritas ID-kaart, krijg je het tweede stoflapje aan 50 procent korting bij Veritas.
  • Of bestel online: ga naar www.veritas.be en voer de kortingscode ‘SEWLIB‘ in.

Deze actie is geldig van 22 juni tot en met 19 augustus 2017, zolang de voorraad strekt.

Kom maar op met die korting(en):

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)