Magische kerstfotoshoot: het eindresultaat

Door De Redactie

Op woensdag 5 december beleefden 15 kinderen en 10 mama's een spe, een overgetelijke namiddag. Ze werden lekker verwend en onder handen genomen door een styliste, een kapster en een make-upartiest. En na hun make-over, schitterden ze als echte sterren in een feestelijke kerstfotoshoot. Het resultaat van deze leuke namiddag kan je nu hier bewonderen.

[FOTOSPECIAL]

De partners


Zachte, schattige babykleding voor de allerkleinsten – comfortabele, stoere kleding voor peuters met ruimte voor een luier – en echt coole kleding, zoals slim fit jeans of een meer relaxed casual stijl, voor de oudere kinderen die precies weten wat ze willen.
De kleding van NAME IT is bedoeld voor modebewuste kinderen van 0 tot 12 jaar die weten wat ze willen.

NAME IT is verkrijgbaar in verschillende winkels. Voor meer info en verkoopsadressen, kan je terecht bij Bestseller, tel.: 03 237 50 00 www.nameit.com

 


Het fashionable zwangerschapsmerk MAMALICIOUS geeft je alvast een duwtje in de rug. MAMALICIOUS brengt zowel stoere als vrouwelijke mode voor de zwangere vrouw, die haar buikje eerder wil benadrukken dan verstoppen. Een juiste pasvorm en comfort voor de trotse mama-to-be wordt hoog in het vaandel gedragen.  Have a happy pregnancy!

MAMALICIOUS is verkrijgbaar in verschillende winkels. Voor meer info en verkoopsadressen, kan je terecht bij Bestseller, tel.: 03 237 50 00 www.mamalicious.com
Bekijk ook het online magazine ‘LICIOUS’ voor inspiratie en leuke fashiontips. http://ipaper.bestseller.com/mamalicious/LIcious412//   
 
 

smartphoto is een online service waar je foto’s kan afdrukken op een originele en goedkope manier. smartphoto is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en thuislevering van fotoproducten van hoge kwaliteit. Het productaanbod bestaat uit onder andere foto’s op doek, fotoalbums, mokken en kalenders. Dankzij onze innovatieve services kunnen foto’s creatief, snel en gemakkelijk afgedrukt worden. smartphoto streeft ernaar om kostbare herinneringen en mooie momenten voor haar klanten te vereeuwigen op een persoonlijke manier.

Wie trendy zegt denkt onmiskenbaar Pupa! Het Italiaanse make-up merk kiest voor modern en gedurfd zonder toe te geven op kwaliteit. Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-up brand voor tieners tot een echt beauty merk voor vrouwen die houden van kleur, design stijl en elegantie.

De visagistes toverden prachtige creaties op de gezichten van de dames. Ze schitterden en fonkelden als nooit tevoren. Met hun party look waren de modellen van dienst helemaal klaar voor een geslaagd kerstfeest.
 

NaturElle – Hanne Vanmuysen – Dorpstraat 26 – 3550 Zolder
Tel. 011/75 63 93 of naturelle@telenet.be
Meer info op www.schoonheidsinstituut-naturelle.be

So Nice – 16 Place de l'Orneau – 5030 Gembloux
Tel. 081/61 62 44 – 0474/45 58 27
Meer info op www.sonicesthetique.net

Met een haardroger en een borstel in de aanslag creëerde Loredana Danese prachtige feestkapsels bij de kandidates. In een handomdraai maakte ze van een doordeweekse paardenstaart en schitterend opsteekkapsel. Haar glamoureuse kapsels maakten de party look van de dames compleet. Meer info: http://styleunited.be/nl/be/haar/loredana-danese

Natuurlijk mogen we onze enthousiaste fotografen niet vergeten. Reginald Tackoen en Ine Van Coillie toverden een hele dag lang een glimlach om de lippen van hun modellen. Ze gooiden alles in de strijd om niets dan stralende mensen voor hun lens te krijgen.

Partner Content