Mario is 25 jaar!

Door De Redactie
Deze week werd Mario, één van de bekende gamepersonages ooit, 25 jaar. Een mooie gelegenheid om de loodgieter even in de bloemetjes te zetten...

Het begon voor Mario allemaal in 1985! Het personage kreeg voor het eerst zijn eigen game, Super Mario Bros nadat hij eerder al even opdook in een Donkey Kong-game. De ongekende mix van het reizen over land, door de zee en hoog in de lucht maakte een onvergetelijke indruk op een hele generatie gamers. Anno 2010 is de loodgieter bekender dan ooit en krijgt hij steeds meer fans bij.

Zijn jouw kinderen of kleinkinderen grote Mario-fans? Of durf je zelf geregeld achter de console plaatsnemen om een avondje te gamen met Mario? Bezorg Nintendo dans een filmpje waarin je laat zien waar je kids of jijzelf van Mario houden. Praat in het filmpje over je favoriete games, laat zien hoe je samenspeelt met vrienden of familie of vertel helemaal op je eigen manier wat er zo speciaal is aan Mario.

Je kan een speciale Wii-bundel winnen, terwijl de eerste 5.000 deelnemers waarvan een filmpje in de galerie belandt, een speciale beloning zullen ontvangen. Word dus creatief en deel je liefde met Mario via Nintendo.be!

Partner Content