Michelle leest: De echomoorden van C. J. Daugherty

Door De Redactie

Een misdaadverslaggever met een ijzeren wil en een sterk ontwikkelde intuïtie legt onmiddellijk de verband tussen de moord van haar moeder en die van een nieuwe plaats delict. Komt de waarheid na al die jaren toch bovendrijven?

A perfect crimestory

In De echomoorden maken we kennis met Harper McClain, een zevenentwintigjarige misdaadverslaggever met een ijzeren wil. Wanneer ze voor haar werk op een plaats delict terechtkomt, herkent ze alles wat ze ziet. Haar voelsprieten gaan alert recht omhoog staan, en ze heeft geen andere keuze dan haar instinct te volgen. Harper McClain is een plezier om over te lezen en doorheen dit verhaal te volgen. Als een pitbull bijt ze zich vast in het verleden, wanhopig op zoek naar een link met het heden. Daarvoor wil ze gerust alles op het spel zetten. En er is niemand die beter over dit personage kan schrijven dan C.J. Daugherty, die lange tijd zelf als misdaadverslaggever werkte.

Tweede Harper McClain

Deze nagelnieuwe thriller heeft alles wat je van een goede crime story verwacht: een memorabel hoofdpersonage dat zeer likeable is, een interessant uitgangspunt en een bloedstollend mysterie. Kan je na het lezen van De echomoorden niet genoeg krijgen van Harper McClain? Wees niet getreurd: in 2019 brengt C.J. Daugherty het tweede boek van de serie op de markt, en ik weet zeker dat een Nederlandse vertaling niet lang op zich zal laten wachten. De echomoorden (origineel: The Echo Killing), C.J. Daugherty, uitgeverij boekerij, 11 september 2018, 416p., ISBN: 9789022572481 Elke maand leest Michelle Korthout van My books and life een boek voor Libelle én ze geeft haar ongezouten mening. Nog meer recensies? Neem een kijkje op haar fantastische blog of volg haar op Instagram! Nog meer:

Partner Content