Miles van Morgen, dé nieuwe tv-held van je kids

Door De Redactie

Disney Junior is televisiezender voor kinderen. Is de zon nergens te bespeuren of hebben de kinderen gewoon geen zin in spelen of knutselen, dan zorgen series als Jake en de Nooitgedachtland Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhuis voor de nodige afwisseling. En vanaf 2 mei krijgen ze er nog een vriendje bij!

Op 2 mei gaat de nieuwe Disney Junior-serie Miles van Morgen van start. Elke zaterdag en zondag om 10.00 uur genieten de allerkleinsten van de Spacetastische avonturen van Miles en zijn grote vriend Merc.

Maak kennis met Miles van Morgen

In de ruimte maken Miles en zijn grappige struisvogel de grootste avonturen mee. Samen met zijn ouders die wetenschappers zijn en zijn zus onderzoekt hij nieuwe werelden. Miles is heel nieuwsgierig en heldhaftig en wil niets liever dan astronaut worden. Door alle avonturen leert Miles hoe belangrijk familie is en dat nieuwsgierig zijn helemaal niet zo verkeerd is.

[VIDEO_12183]

Surf naar Disneyjunior.be

Naast de series die op de televisiezender Disney Junior worden uitgezonden, kun je op www.disneyjunior.be de allerleukste games, spelletjes en activiteiten vinden. Van kleurplaten tot online games waar je kinderen met hun favoriete vriendjes kunnen spelen. Ze vinden er de badge van Sheriff Callie, de amulet van prinses Sofia, deurhangers, groeimeters en natuurlijk de doktersattributen van Doc. Neem snel een kijkje!

Beleef de magie van Disney Junior via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en op kanaal 128 in Brussel. Via Proximus is Disney Junior te ontvangen op kanaal 136.

Partner Content