Move like an Egyptian

Door De Redactie
Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble 'n Dry slaat voor hun zomercollectie van 2011 een bijzondere weg in. Vier originele thema's met veel kleuren, die mix & match mogelijk maken... De collectie voor de junior girls springt eruit omdat die geïnspireerd is op het oude Egypte. Bekijk de fotospecial!

Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ‘n Dry slaat voor hun zomercollectie van 2011 een bijzondere weg in. Vier originele thema’s met veel kleuren, die mix & match mogelijk maken… De collectie voor de junior girls springt eruit omdat die geïnspireerd is op het oude Egypte. Bekijk de fotospecial!

Er zijn vier krachtige lijnen ontwikkeld voor de mini & junior boys, en voor de mini & junior girls.

  • Junior Girls: het oude Egypte komt sprankelend tot leven, met veel sterren, veel glansstof en veel prints. De belangrijkste items in deze collectie zijn onder meer fancy sleeves, biker jeans en jacket, en cropped sport jacket.
  • Junior Boys: mooie American vintage en veel prints in deze stoere collectie. ‘Summer in the city’ en California dreaming’. Streetinvloeden in overvloed; grafische prints en ook old school lettertypes geven deze lijn karakter.
  • Mini Girls: kleine meisjes houden van glitter & glamour, maar ook van hip en stoer. Dat komt helemaal terug in deze collectie met veel prints en mooie strepen. Skinny jeans, broeken in vele kleuren, tunieken/jurkjes en pittige jumpsuits om de zomer glamoureus te starten!
  • Mini Boys: jonge kereltjes zien zichzelf het liefst als hun grote, stoere broer of papa. Deze collectie is daarom geïnspireerd op de ‘American summer garage sale’. Veel vintage, retro en prints gebaseerd op bijvoorbeeld oude blikken motorolie in combinatie met typisch Amerikaanse sporten als baseball en rugby.

www.tumblendry.com

 

imagobeeld3

imagobeeld3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content