Naar het theater met het gezin: ‘De Zingende Prins’

Zin in een originele en interactieve namiddag theater met de kinderen? Dan zit je bij de voorstelling ‘De Zingende Prins’ goed. Redactrice Lies trok met haar kroost naar theater Het Appeltje in Antwerpen en keerde met een warm gevoel terug naar huis:

Talenten troef!

Lies: “Zoek je nog een uitstapje tijdens de paasvakantie? Kruis dan deze voorstelling van productiehuis De Proefkonijnen aan in je agenda.”

Beeld: Goele Bormans

“De voorstelling gaat over prins Joren die geen koning wil worden, hij wil een doodgewoon leven.  Zwaardvechten, staatsbeslissingen nemen of oorlog voeren zijn niet aan hem besteed, en dat terwijl zijn mondige zus maar al te graag deze taken op haar neemt! Samen met het publiek bereidt ze hem voor op een leven als nieuwe koning. Hij leert zelfs ‘hartjes veroveren’.

Het wordt echter snel duidelijk dat prins Joren hier niet voor in de wieg is gelegd, terwijl zijn zusje zich ontpopt tot de perfecte troonopvolgster. Maar het is Joren die als oudste zoon zijn vader moet opvolgen…. En dan bij toeval ontdekken ze Jorens verborgen talent: zingen! Wordt zijn zus alsnog de nieuwe koningin en kan Joren dan eindelijk doen waar hij echt goed in is?”

Deze familievoorstelling is een verhaal over verborgen talenten en de zoektocht naar je plaatsje in de wereld, met af en toe een knipoog naar volwassenen. Tijdens de interactieve voorstelling komen de kinderen ook zelf aan bod.”

Beeld: Goele Bormans

Voor wie?

Iedereen vanaf 5 jaar zal zich rot amuseren. De voorstellingen in de paasvakantie zijn op 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 15 en 16 april telkens om 14u in theater Het Appeltje (Lange Nieuwstraat 81, 2000 Antwerpen). Tickets bestellen kan via http://www.deproefkonijnen.be

Nog meer vakantiepret:

Partner Content