Niet te missen: de (her)opening van de Brabantdam in Gent

Niet te missen: de (her)opening van de Brabantdam in Gent


Live muziek, animatie voor de kids, leuke workshops en champagne: Gent haalt dit weekend het onderste uit de kan om de heropening van de Brabantdam uitgebreid te vieren.

Brabantdam back in business

De Brabantdam (en omgeving) was geringe tijd afgesloten door wegenwerken, maar is vanaf 20 mei weer officieel open. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

Herontdek er de vele boetieks, maar ook heel wat prachtige winkels en speciaalzaken. De Brabantdam, Vogelmarkt, Gouvernementstraat, F. Laurentplein, Koestraat en Korte Dagsteeg kregen een behoorlijk upgrade. En je ontdekt er voor elk wat wils: van koffie tot mannenmode, van koken tot fashion, van patisserie tot kindermode.

Groots straatfeest

De handelaars halen dit weekend, letterlijk en figuurlijk, alles uit de kast om de heropening feestelijk in te zetten. Met een vleugje sfeervolle muziek in de straten, maar ook met acts, zoals de Blades On VinylHet wordt een heus straatfeest. En om het geheel extra feestelijk te maken, biedt PUUR GENT de zaterdagshoppers een glaasje cava aan.

Kortom: het wordt een straatfeest dat je niet wilt missen!

Kom op zaterdag 20 mei, van 10u tot 18u, naar de opening en feest mee! Vergeet ook zeker niet je shopplezier te delen met de hashtag #openbrabantdam.

Alle informatie over parkeren in Gent: stad.gent/parkeren.

 

brabantdam

Nog leuke uitjes voor dit weekend:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)