Nieuwe dvd’s van de week (12)

Door De Redactie

Nieuwe dvd’s

Sfeervol griezelen
Tieners waren weg van de eerste ‘The Twilight Saga’-film en ondertussen zijn hoofdrolspelers Robert Pattinson en Kristen Stewart uitgegroeid tot heuse idolen. Het vervolg kon dan ook niet lang op zich laten wachten. ‘New Moon’ is iets minder interessant dan zijn voorganger maar slaat ongetwijfeld een brug naar film nummer 3. Wél zit de prent visueel opnieuw bijzonder sterk in elkaar en vormen Pattinson en Stewart het ideale duo!

The Twilight Saga: New Moon

Hoed af voor King of Pop
Deze This is It werpt een unieke blik achter de schermen van de voorbereidingen voor de ultieme tour van the King of Pop. Tijdens de repetities is te zien hoe Michael Jackson zich vastberaden  op de nieuwe optredens gooit én laat hij er geen twijfel over bestaan dat hij één van de grootste
performers aller tijden was. Een must voor fans!

This it it

Levende leugendetector
Dr. Cal Lightman heeft de bijzondere gave om aan de hand van gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal te achterhalen of je liegt of niet. De wetenschapper wordt geregeld ‘ingehuurd’ door de politie om moeilijke dossiers tot een goed einde te brengen. Deze topserie was enkele maanden geleden nog te zien op 2BE, nu is er dus de dvd-box.

Lie to me Seizoen 1

Partner Content