Nieuwe dvd’s van de week (35)

Door De Redactie
Jake Gyllenhaal barst bijna uit zijn spieren in de film Prince of Persia en ook Dwayne Johnson laat de spierballen rollen in Tooth Fairy. Twee films die vanaf nu verkrijgbaar zijn op dvd.

Nieuwe dvd’s

Game-held komt tot leven

Dit actie-avontuur is gebaseerd op de gelijknamige game uit de Prince of Persia-reeks en toont hoe prins Dastan (Jake Gyllenhaal) in het bezit komt van een legendarische dolk. De bezitter van de dolk kan de tijd terugspoelen én de geschiedenis aanpassen. De prins krijgt de opdracht om de dolk niet in verkeerde handen te laten vallen, maar wordt intussen verdacht van moord op zijn vader. Een film vol testosteron, ideaal voor stoere jongens.

Prince of Persia: The Sands of Time (Mike Newell)

Stoere tandenfee

Wandelende spierbal Dwayne Johnson, alias The Rock, speelt in deze grappige familiefilm een ruige ijshockeyspeler die een week lang als tandenfee door het leven moet. Plots krijgt de stoere sportman een tuttige outfit, vleugels én een toverstaf aangemeten. Tooth Fairy is net dat tikkeltje beter dan de doorsnee komische familiefilm en heeft leuke bijrollen van onder andere Julie Andrews en Billy Crystal.

Tooth Fairy (Michael Lembeck)

Partner Content