Nieuwe dvd’s van de week (47)

Door De Redactie
Deze week bespreken we 3 nieuwe dvd-releases die zeker in de smaak zullen vallen bij de kids.

Blauwe wereld

De hele wereld kleurt weer blauw dankzij de komst van ‘De Smurfen’ op dvd en Blu-ray! Terwijl de Smurfen druk bezig zijn om een groot feest voor te bereiden, slaagt Gargamel erin om hun dorpje binnen te dringen. Iedereen slaat op de vlucht, maar Klungelsmurf, Grote Smurf, Smurfin en een aantal anderen belanden in een zwart gat en komen in New York terecht. Gargamel en zijn kat Azraël zitten hen op de hielen in de ‘echte’ wereld en dat leidt tot heel wat achtervolgingen, avonturen én spanning. Op de dvd en Blu-ray is zowel de Engelstalige als de Vlaamse versie terug te vinden. Jeugdsentiment voor ons, nieuw animatieplezier voor onze kids!

De Smurfen (Raja Gosnell) met de stemmen van onder andere Kevin Janssens, Clara Cleymans en Stijn Meuris

Po is terug!

Wie had ooit gedacht dat een dikke panda een ware kung fu-held zou worden. In ‘Kung Fu Panda’ bewees Po (Jack Black) zijn talenten en in dit vervolg doet hij het nog eens dunnetjes over. Nu hij een Drakenkrijger is, krijgt Po zijn eerste zware uitdaging voorgeschoteld. Samen met The Furious Five moet hij zijn grootste rivaal, een boosaardige pauw, uitschakelen. Net zoals in het origineel krijgen we opnieuw veel actie en humor voorgeschoteld. Voeg daarbij nog visueel mooie scènes en je weet meteen dat ‘Kung Fu Panda 2’ garant staat voor het nodige entertainment.

Kung Fu Panda 2 (Jennifer Yuh) met stemmen van oa Roel Vanderstukken, Jean-Marie Pfaff en Jacques Vermeiren

De paashaas komt in november

Het lijkt een beetje raar, maar dit jaar komt de paashaas in november! E.B is voorbestemd om het familiebedrijf over te nemen van zijn vader, de paashaas, maar het enige wat hij wil is een rockcarrière uitbouwen. Na de zoveelste ruzie met zijn vader, hopt E.B. weg en toevallig raakt het konijntje bevriend met Fred (James Marsden). Beiden zijn heel hard op zoek naar hún plek in deze wereld en vinden steun bij elkaar. ‘Hop’ is een geslaagde mengeling van live-action en computeranimatie. Alleen een beetje jammer dan deze prent uitkomt net voor Sinterklaas en kerst…

Hop (Tim Hill) met de stemmen van onder andere Pieter-Jan De Smet, Mike Verdrengh en Mateo Simoni

Partner Content