Nieuwe film en dvd van de week (22)

Door De Redactie
De dames van Sex and the City veroveren opnieuw het witte doek en op dvd keert Walt Disney terug naar z'n roots.

Nieuwe films

Sex & Abu Dhabi

Na twee jaar wachten is het eindelijk zover: de tweede Sex and the City-film (SATC 2) speelt vanaf deze week in de zalen. Zet
je weer schrap voor de glamoureuze, grappige en herkenbare avonturen van fashionista’s Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) in New York. Al zoeken ze het deze keer ook wat verder. De vriendinnen besluiten om de sleur te doorbreken van het huwelijk, moederschap en daten, en trekken naar het exotische Abu Dhabi. Wat betekent: nog meer duizelingwekkend mooie outfits, buikdanseressen, kamelentochten, mooie mannen, én een hele hoop drama. Want terwijl Carrie, intussen officieel Mrs. Big, haar oude liefde Aidan tegen het lijf loopt, flirt Mr Big met een bloedmooie Spaanse… Met gastrollen van Penélope Cruz (jawel, de Spaanse schone), Hannah Montana ster Miley Cirus en Lizzie Minelli.

Sex and the City 2

Nieuwe dvd

Walt Disney tekent weer

Na het succesverhaal van de computeranimatie, keert Walt Disney even terug naar zijn roots en brengt de studio opnieuw een handgetekende film op de markt. En het moet gezegd: De Prinses en de kikker ziet er stralend uit. Tiana (stem van Sandrine) droomt van een eigen restaurant en wanneer een kikker (stem van Stan Van Samang) belooft haar droom te laten uitkomen in ruil voor een kus, besluit ze het erop te wagen. Wat volgt is een muzikale en verfrissende animatiefilm.

De Prinses en de Kikker

 

Partner Content