Nieuwe film en dvd van de week (36)

Door De Redactie
In de bioscoop worden we deze week op de gevaren van het online chatten gewezen en op dvd brengen Mik, Mak en Mon ons opnieuw een bezoekje!

Nieuwe film

Tieners op internet

De veertienjarige Annie is een gelukkige tiener. Ze speelt volleybal, heeft veel vriendinnen en een goede band met haar ouders. Maar alles verandert wanneer ze een laptop cadeau krijgt. Annie ontmoet al chattend een leuke jongen van haar leeftijd. Denkt ze. Want wanneer ze afspreekt met Charlie, blijkt hij een dertiger te zijn. Hoewel ze eerst verontwaardigd is, laat ze zich door hem charmeren. Terwijl haar ouders wanhopig proberen vat te krijgen op hun dochter, denkt Annie de liefde van haar leven gevonden te hebben. Een indringende film over de gevaren van het internet. David Schwimmer bewijst met zijn eerste film meer te zijn dan Ross uit Friends.

Trust (David Schwimmer)

Nieuwe dvd

Van de melkboer

Ken jij ‘Mik, Mak en Mon” nog? Deze jeugdserie uit de jaren ’80, die bedoeld was als promotie voor melk, is nu op dvd verkrijgbaar. Puur jeugdsentiment dus! Mon de melkboer vindt op een dag twee marsmannetjes die op aarde gecrasht zijn. Mik en Mak zijn duidelijk verzwakt, maar gelukkig zijn ze alle twee verzot op melk en kunnen ze zo aansterken. Ondertussen probeert Mon zijn twee nieuwe vriendjes te beschermen tegen Kolonel Waterloo. De serie doet natuurlijk een beetje gedateerd aan, maar dat zullen fans graag door de vingers zien;

Mik, Mak en Mon (Paul Moereels)

Partner Content