Nieuwe film en dvd van de week (40)

Door De Redactie
Julia Roberts is terug op het witte doek en je kan haar op Libelle.be zelf aan het woord horen over haar nieuwe film "Eat Pray Love".

Nieuwe film

Julia Roberts is terug

Op het eerste gezicht heeft Liz Gilbert (Julia Roberts) alles perfect voor elkaar: ze heeft een knappe man, een succesvolle carrière en een mooi huis. Maar dan loopt haar relatie op de klippen en beseft ze dat ze al jaren op zoek is naar dat beetje extra in haar leven. Liz besluit een nieuwe start te nemen en een jaar lang de wereld rond te trekken. In Italië leert ze lekker eten appreciëren, in India ontdekt ze de kracht van het gebed en in Bali ontmoet ze de ware liefde. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, met een immer stralende Julia Roberts in de hoofdrol.

Eat Pray Love (Ryan Murphy)

Nieuwe dvd

Vincke & Verstuyft

Op 20 oktober komt de langverwachte romantische komedie ‘Zot van A’ van regisseur Jan Verheyen in de bioscopen, maar je kunt nu alvast genieten van zijn vorige film, ‘Dossier K.’, naar het gelijknamige boek van Jef Geeraerts. Een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen wordt brutaal vermoord. Volgens een eeuwenoude erecode moet bloed gewroken worden met bloed, dus is het maar een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Vincke (Koen De Bouw) en Verstuyft (Werner De Smedt) willen de zaak tot op het bot uitspitten. De luxueuze Limited Edition-uitgave van deze meeslepende film heeft heel wat extra’s (interviews, 34 blz ‘achter de schermen’, foto’s…).

Dossier K. (Jan Verheyen)

Partner Content