Nieuwe film en dvd van de week (42)

Door De Redactie
Probeer deze week zeker UP van Disney/Pixar mee te pikken of haal de sprookjesklassieker Sneeuwwitje en de zeven dwergen in huis op dvd!

Nieuwe film

Hoger, en hoger…

Carl is 78 en maakt eindelijk zijn droom waar: de wereld zien! Zijn methode is wat ongewoon: hij knoopt duizenden ballonnen aan zijn huis en vliegt zo naar de wildernis van Zuid-Amerika. Hij ontdekt al snel dat hij niet alleen is: Russell, een avontuurlijk, overenthousiast jongetje van acht, is stiekem meegevlogen. De start van een waanzinnige tocht naar verloren werelden. Schitterende Disney-animatiefilm met de stemmen van onder meer Ed Asner en Christopher Plummer.

Up (Peter Docter) ****

Nieuwe dvd

Sprookjesklassieker

De zeven dwergen én Sneeuwwitje zijn terug en zien er beter uit dan ooit tevoren! Walt Disney brengt deze klassieker namelijk opnieuw uit op dvd en Blu-Ray. Sneeuwwitje en de zeven dwergen was de allereerste lange animatiefilm in kleur mét klankband en werd een regelrecht succes. Nu 72 jaar later zijn jong en oud nog steeds weg van de mooie prinses, de boze stiefmoeder en de zeven schattige dwergen. Een aanrader voor wie dit sprookje nog niet in huis heeft!

Sneeuwwitje en de zeven dwergen (David Hand) ****

Partner Content