Nieuwe film en dvd’s van de week (27)

Door De Redactie
Deze week speelt Ashton Kutcher een huurmoordenaar op retour én krijgen we op dvd contact met de overkant en Leonardo DiCaprio!

Nieuwe film

Moordhuwelijk

Eindelijk loopt het leven op rolletjes voor Jen. Nadat ze werd gedumpt door haar vriendje, ontmoet ze op vakantie de man van haar dromen: Spencer. De twee worden stapelverliefd, trouwen en settelen zich in een buitenwijk. Tot Jen ontdekt dat Spencer een huurmoordenaar is, die weliswaar zijn job voor haar heeft opgegeven. Als dan nog blijkt dat iemand het op het jonge koppel heeft gemunt, begint een dolle rit van kogels ontwijken, uitzoeken wie hen wil vermoorden én hun huwelijk staande houden. Met de nieuwste romcomqueen Katherine Heigl (Grey’s Anatomy, Knocked-up, 27 Dresses), Ashton Kutcher en van de regisseur van Legally Blonde.

Zien!

Killers (Robert Luketic)

Nieuwe dvd’s

Van de overkant

Susie Salmon is een 14-jarig meisje dat aangevallen wordt door een moordlustige man. In een schemerzone tussen leven en dood kijkt ze lijdzaam toe hoe haar familieleden ieder op hun eigen manier proberen om te gaan met haar dood. Een fantasy-thriller van de maker van The Lord of the Rings-trilogie met onder anderen Mark Wahlberg en Susan Sarandon in de hoofdrollen.

The Lovely Bones (Peter Jackson)

Mysterie alom

Zet je samen met Leonardo DiCaprio schrap voor een thriller vol mysteries en onverwachte wendingen in ‘Shutter Island’. Teddy Daniels (DiCaprio) onderzoekt de verdwijning van een gevangene uit een instelling voor geesteszieke criminelen. Tijdens zijn zoektocht stuit hij op heel wat intriges en is niets nog wat het lijkt… Een spannende prent, ondersteund door een ijzingwekkende soundtrack.

Shutter Island (Martin Scorsese)

Partner Content