Nieuwe film en dvd’s – week 5

Door De Redactie

Steven Spielberg hoopt opnieuw te scoren in de bioscoop met z'n nieuwe "War Horse". Op dvd gaat het de stoere kant op met "The Transformers 3" en "Johnny English Reborn".

Nieuwe film

Jaren was het wachten op een nieuwe Spielberg en nu krijgen we er ineens twéé. Want na de Kuifje-film is er nu ’War Horse’, een indrukwekkend oorlogsdrama waarin de vriendschap tussen een jongen en zijn paard centraal staat. Albert en zijn paard Joey zijn onafscheidelijk. Maar dan wordt Joey verkocht aan het Britse leger en meegenomen naar de Eerste Wereldoorlog. Albert is radeloos en besluit zijn vriend te gaan zoeken… U leest het al, een vrij stroperig verhaal. Maar de indrukwekkende veldslagen, prachtige Engelse landschappen en ontroerende scènes (Kate Middelton kon haar tranen niet bedwingen tijdens de première) maken van deze film een niet te missen parel.

War Horse (Steven Spielberg)
 

Nieuwe dvd's

Mislukte 007

Rowan Atkinson, de man die iedereen vooral kent als Mr. Bean, kruipt voor de tweede keer in de huid van geheim agent Johnny English. Opnieuw laat hij zich van zijn meest stuntelige kant zien. In deze sequel op ‘Johnny English’ moet de mislukte 007 een complot tegen de Chinese premier zien te verijdelen. En dat doet hij natuurlijk geheel op zijn eigen manier, met alle (hilarische) gevolgen vandien… Love it or hate it!

Johnny English Reborn (Oliver Parker)
 

Voor coole jongens én papa's

De derde ’Transformers’-film is uit en dat zullen stoere kids en hun papa’s geweten hebben! Want deze ‘Dark of the Moon’ moet het vooral hebben van flitsende actiescènes en niet van spetterende dialogen. Voor zij die er maar niet genoeg van kunnen krijgen, is er nu ook tijdelijk de 7-disc Limited Collector’s Edition Blu-Ray Trilogy met daarin de drie films én meer dan tien uur explosieve extra’s in een spectaculaire luxeverpakking. Haal popcorn in huis, zet je schrap in de zetel en laat je overdonderen door de Transformers!

Transformers: Dark of the Moon (Michael Bay)
 

 

Partner Content