Nieuwe films en dvd van de week (34)

Door De Redactie
In de bioscoop loopt het een beetje fout wanneer Jennifer Aniston haar vriend zaaddonor speelt. Op dvd stelt Harrison Ford dan weer alles in het werk om ongeneeslijk zieke kinderen te redden.

Nieuwe films

Jennifer in ‘t kwadraat

Een paar weken geleden kon je in Libelle lezen over The Back-Up Plan. Een film waarin Jennifer Lopez een kind wil via kunstmatige inseminatie. Nu komt er een gelijkaardige film uit met Jennifer Aniston, die een zaaddonor zoekt. Reden genoeg voor Lopez om Anistons bloed te kunnen drinken. “J-Lo vreest dat Aniston meer succes gaat hebben. En vertelt tegen iedereen dat ze haar idee heeft gestolen,” zegt een anonieme bron. Ons oordeel? The Switch, waarin Aniston niet weet dat haar beste vriend zijn staal wisselde met die van een zaaddonor, heeft een klein streepje voor. Omdat Jennifer Aniston nog steeds de onoverwinnelijke “queen of romcom” is.”

The Switch

Julie weet raad

Elk jaar zakken duizenden toeristen af naar Verona, het stadje van Romeo en Julia. Eén van de topattracties daar is het huis van Julia, waar vrouwen briefjes in de muur stoppen met vragen over hun liefdesleven. Voor de producers van “Letters to Juliet” dé inspiratiebron. Survey text Sophie is er op vakantie met haar verloofde Victor. Maar als kok heeft hij alleen oog voor de plaatselijke keuken. Dus trekt Sophie er alleen op uit. Als ze naar het huis van Julia gaat, botst ze op een aangrijpend briefje van een vrouw die jaren geleden haar verloofde liet zitten. Sophie ontmoet de schrijfster een paar dagen later. Samen met haar knappe kleinzoon gaan ze op zoek naar haar oude liefde. Je voelt de rest al aankomen… Een heerlijk zomerse prent, met het Toscaanse landschap als prachtig decor.

Letters to Juliet

Nieuwe dvd

Alles voor de kinderen

John Crowley (Brendan Fraser) geeft zijn job op en stopt al z’n spaargeld in een bedrijf dat een medicijn moet ontwikkelen om zijn twee ongeneeslijk zieke kinderen te redden. Samen met professor Dr. Stonehill (Harrison Ford) zet Crowley alles op alles om de race tegen de tijd te winnen…

Extraordinary Measurements

Partner Content