Nieuwe films en dvd van de week (45)

Door De Redactie
Het emotionele Charlie St. Cloud en het spannende Fair Game belanden deze week in de bioscoop. Op dvd kan je genieten van de tweede Sex and the City-film.

Nieuwe films

Over keuzestress gesproken

Wat zou je doen als je moest kiezen tussen je broer en de liefde van je leven? Voor die verscheurende keuze staat Charlie St. Cloud, een succesvolle zeiler die zijn broertje Sam verliest in een auto-ongeluk. Na de begrafenis ziet Charlie hem op het kerkhof verschijnen. De broers spreken af om elke nacht wat bij te praten en vangbal te spelen. Maar wanneer Charlie de mooie Tess ontmoet, staat hij voor een dilemma. Want hoe meer tijd hij met Tess doorbrengt, hoe meer Sam naar de achtergrond verdwijnt… Prachtige film naar het boek ‘The Death and Life Of Charlie St. Cloud’. Met ‘High School Musical’-acteur Zac Efron die bewijst meer dan een tienerster te zijn.

Charlie St. Cloud (Burr Steers)

In ‘t geheim

Bourne Identity-regisseur Doug Liman is terug met een bloedstollende, politieke thriller. Akelig detail: de film is gebaseerd op waargebeurde feiten. Valerie Plame is gelukkig getrouwd, moeder van twee én CIA-agente. Wanneer ze ontdekt dat Irak geen massavernietingswapens bezit, en de overheid bewijsmateriaal heeft verzonnen, wordt haar leven een hel. Een journalist onthult haar verhaal én geheime identiteit. Het kost Valerie haar carrière, vrienden, reputatie, en bijna haar huwelijk. Maar Valerie vecht terug en gaat tot het uiterste om haar leven weer in handen te krijgen. Met ijzersterke vertolkingen van Naomi Watts en Sean Penn.

Fair Game (Doug liman)

Nieuwe dvd

Mannen, mode en vriendschap

De 4 hartsvriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha besluiten, twee jaar na de allereerste Sex and the City-film, een trip te maken naar het Midden-Oosten. Kwestie van hun vriendschap nieuw leven in te blazen en de kinderen en partners even te vergeten. Twee uur lang krijg je meer van die vertrouwde Sex and the City-sfeer te zien. Mét natuurlijk de nodige humoristische momenten, want Samantha is in de menopauze beland! De grootste nachtmerrie die ze zich kon voorstellen…

Sex and the City 2 (michael Patrick king)

Partner Content