Nieuwe films en dvd van de week (week 51)

Door De Redactie
Deze week belanden twee nieuwe films in de bioscoop en kan je op dvd genieten van de hele 24-reeks.

Nieuwe films

Barmeisje wordt podiumbeest

Ali ruilt haar vertrouwde omgeving in voor een onzekere toekomst in The Burlesque Lounge, een theater dat z’n beste tijd heeft gehad. Ze gaat er aan de slag als serveuse. Maar dankzij Tess, eigenares van de club, vindt ze ook de weg naar het podium. Haar spectaculaire stem zorgt er zelfs voor dat The Burlesque Lounge opnieuw tot leven komt. Een glamoureuze film met Christina Aguilera, Cher en Stanley Tucci in de hoofdrollen.

Burlesque (Steve Antin)

Kattenstreken

De Frans-Belgische animatiefilm ‘Van de kat geen kwaad’ brengt het verhaal van Dino, een kat met een dubbelleven: overdag is hij bij Zoé (Anna De Graeve), ‘s nachts bij inbreker Nico (Rick de Leeuw). Wanneer de vader van Zoé vermoord wordt door gangster Victor Costa (Warre Borgmans), gaat haar moeder (Maaike Cafmeyer) op onderzoek. Tot Zoé zelf gekidnapt wordt… Deze prent springt er in de bioscoop uit dankzij de verfrissende tekenstijl en het eigenzinnige karakter van de personages. Origineel én met jazzy soundtrack!

Van de kat geen kwaad (Alain Gagnol en Jeanloup felicioli)

 

Nieuwe dvd

147 uur adrenaline

Adrenaline, hevige actie én extreme tijdsdruk… Dat zijn de basisingrediënten van televisiereeks ’24’, waarvoor Kiefer Sutherland al acht seizoenen lang in de huid van Jack Bauer kruipt. Dit achtste en laatste seizoen is ondertussen verkrijgbaar op dvd, maar echte fans kunnen zich nu ook een dvd-box aanschaffen met daarin alle seizoenen van ’24’. Goed voor zo’n 147 uur verslavende televisie!

24 – The Complete Season

Partner Content