Nieuwe films en dvd’s van de week (17)

Door De Redactie
Verborgen signalen in He's Just Not That Into You en songs voor alle leeftijden in Young@Heart.

Nieuwe in de bioscoop

Verborgen signalen: He’s just not that into you

Een film met meerdere met elkaar verweven verhalen. Over wanhopige vrouwen die (wanhopig) op zoek zijn naar de ware liefde. Over signalen die hij hen al dan niet geeft. En over hoe zij die signalen dan weer interpreteren. Met kleppers als Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Ben Affleck,  Drew Barrymore en Bradley Cooper.
Een echte vrouwenfilm? Jawel, maar met zulke zelfrelativerende trekjes dat de mannen in het gezelschap een schaterlach zeker niet zullen kunnen onderdrukken.

He’s just not that into you van Ken Kwapis

Bekijk de trailer

Nieuw op dvd

Voor alle leeftijden: Young@Heart

Documentairemaker Stephen Walker vond het verhaal van het Young@Heart-koor zeer fascinerend: 24 gepensioneerden die onder leiding van hun koorleider een mix van rock, punk en R&B brengen. Walker volgde de 80-plussers 7 weken lang tijdens de voorbereidingen van hun nieuwste show.

In het begin van de film kijk je een beetje met plaatsvervangende schaamte naar al die oudjes die nummers brengen van The Clash, James Brown en Sonic Youth, maar langzaamaan ontdek je dat zij ontzettend genieten van hun liefde voor muziek. Young@Heart won op het filmfestival van Gent de publieksprijs.

Bekijk de trailer

Partner Content