Nieuwe films en dvd’s van de week (20)

Door De Redactie
Deze week twee nieuwe films in de bioscoop en drie toppers op dvd!

Nieuwe films

Stiegs laatste

Wie genoot van de bestsellers van de betreurde Stieg Larson mag de verfilming van het laatste deel van zijn Millennium-trilogie niet missen. In ‘Millennium 3: Gerechtigheid’ wordt hackster Lisbeth Salander beschuldigd van een drievoudige moord. Blomkvist doet er alles aan om de aanklagers te overtuigen van haar onschuld. Knappe verfilming!

Millennium 3: Gerechtigheid (Daniel Alfredson)

Woestijnfantasie

Neem een woestijnverhaal, voeg er verbluffende visual effects, een dosis spanning, avontuur en romantiek aan toe en je krijgt ‘Prince of Persia: The Sands of Time’. Prins Dastan (Jake Gyllenhaal) moet samen met de bloedmooie prinses Tamina (Gemma Arterton) een oude dolk beschermen. Die dolk is een geschenk van de goden en kan niet alleen de tijd omkeren maar de eigenaar ervan ook de macht over de wereld geven… Gebaseerd op een computerspel, maar véél straffer!

Prince of Persia: The Sands of Time (Mike Newell)

Nieuwe dvd’s

Terug naar de Minimoys

In dit tweede deel van de Arthur-trilogie staat Arthur te springen om zijn liefje Selenia en de grappige Minimoys terug te zien, maar z’n vader gooit roet in het eten. De jongen geeft de hoop bijna op, tot een spin een rijstkorrel in z’n hand achterlaat, met een noodbericht.

Arthur en de wraak van Malthazar (Luc Besson)

Oude bekenden

Nee, Sherlock Holmes en z’n handlanger zijn niet dood en begraven. De twee keren terug dankzij ex-meneer Madonna. Verwacht geen gentleman-Holmes maar wel actie, knappe decors én flitsende dialogen tussen de hoofdrolspelers, Robert Downey Jr. en Jude Law.

Sherlock Holmes (Guy Ritchie)

Samen onderduiken

Hugh Grant en Sarah Jessica Parker spelen een stel New Yorkers wiens huwelijk uitdooft. Als ze getuige zijn van een moord, gaan ze voor een getuigen-beschermingsprogramma. Ze moeten zich zien te redden, zonder Blackberry… Voorspelbare maar aangename romcom.

Did you hear about the Morgans? (Marc Lawrence)

Partner Content