VRT

VRT zoekt kandidaten voor nieuw televisieprogramma ‘Ons huis/Nieuw huis’

Door Elke Spelters

Na ‘Huizenjagers’, ‘Blind Gekocht’ en ‘Huis Gemaakt’ komt ook VRT nu met een televisieprogramma waarbij de baksteen in de maag van de Belg gevoed zal worden. In ‘Ons huis/Nieuw huis’ gaan vastgoedmakelaar Kristien en interieurarchitect Ken de strijd met elkaar aan.

Huizenprogramma’s doen het de laatste jaren ontzettend goed, en dus kon ook de VRT niet achterblijven. Voor het gloednieuwe EΓ©n-programma ‘Ons huis/Nieuw huis’ is de VRT nog op zoek naar kandidaten die er zelf niet uit geraken of ze hun huis best verbouwen of verkopen.

‘Nieuw’ huis

Naar het voorbeeld van de ontzettend populaire reeks ‘Love It or List It’, dat bij ons te kijken is op GoPlay, zullen een interieurarchitect en vastgoedmakelaar hun beste beentje voorzetten. Ken Creemers ziet ongetwijfeld potentieel en doet een voorstel voor een nieuw interieur, terwijl Kristien Viane op zoek gaat naar een totaal ander huis dat op het lijf van de deelnemers geschreven is. Op het einde van de rit kiezen de deelnemers zelf wat het wordt: blijven of verhuizen.

Werd je huis te klein na gezinsuitbreiding? Of net te groot omdat de kinderen het nest verlaten hebben? Of is het interieur je ding niet meer en voelt je huis helemaal niet zo lekker? Inschrijven kan nog altijd via de website van VRT NU.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

 

Partner Content