Ontdek onze Belgische kust!

Door De Redactie

Van 27 april tot 13 mei kan je aan onze Belgische kust terecht voor de Week Van De Zee! Kies uit het ruime aanbod aan activiteiten en ontdek de prachtige natuur aan onze kustlijn.

Tijdens de Week van de Zee staat de prachtige natuur aan onze kust centraal. De brede waaier van activiteiten zorgt ervoor dat je dit onbekend stukje natuur op een leuke en interessante manier kan ontdekken. Een greep uit het brede activiteitenaanbod: geleide natuurwandelingen, bezoek aan natuurgebieden, museumbezoeken, boottochten op zee, …

Speciaal voor de Week van de Zee werd een nieuwe Jommekesstrip gemaakt. Het leuke kortverhaal speelt zich af in de tien kustgemeenten. Naast het kortverhaaltje staan er in de strips ook weetjes en spelletjes over de zee.

Voor kinderen zijn er ook aangepaste wandelingen, museumbezoeken en enkele leuke workshops. Maar kinderen kunnen het strand en de duinen ook op een actieve manier ontdekken. Met de ‘Duinpieper’-rugzak ga je zelf op ontdekking. In het rugzakje vind je leuke opdrachten en doe-materialen. Je kan de Duinpieper gratis lenen in verschillende uitleenpunten langs de kust. Er wordt wel een waarborg gevraagd.

Meer info vind je op www.weekvandezee.be

Partner Content