Ontdek Wintermoments met 2, voor de prijs van 1

Door De Redactie

Ben je op zoek naar een gezellige winteruitstap? Naar inspiratie voor de feesten? Dan moet je beslist naar het mooie Brugge voor “Wintermoments with flowers”. Een echte aanrader om jezelf én je huis al helemaal in winter- en feeststemming te brengen en dankzij Shedeals kan jij er nu voor een prikje naartoe!

“Wintermoments” is een jaarlijks event. Van zodra je de site Oud St-Janshospitaal nadert, word je al verwelkomd door prachtige twinkelende winterse bomen en grootse lichtgevende buitendecoraties van MK Illumination. Het decor van deze site geeft Wintermoments een extra dimensie en ontdek zeker Davy Van Reeth’s schitterende tafeldecoratie met witte Anthurium bloemen en Pinus. Een elegant toppertje! De combinatie van deze uitzonderlijke locatie, de prachtige bloemendecoraties en de heerlijke kerstsfeer, maken van deze winteruitstap een onvergetelijk moment! Dit jaar staat alles in het thema van bloemen!

Het volledige programma en extra info vind je hier.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt € 12 i.p.v. € 24 voor twee toegangstickets tot de winterhappening “Winter Moments” in Brugge.

“Wintermoments with flowers” gaat door in Site Oud Sint-Janshospitaal tussen 22 november en 1 december 2013. Je ruilt de voucher ter plaatse in voor 2 toegangstickets.

Partner Content