Ontwerp je eigen behang

Door De Redactie
Heb jij een creatieve bengel (tussen 6 en 12 jaar) in huis? Geef hem of haar dan de unieke kans om zijn of haar talent te bewijzen door een eigen behang te ontwerpen!

Bozar Studios, Perfax behanglijm en Decofun kinderkamerdecoratie organiseren samen de Grote Behangwedstrijd voor kleine kunstenaars. Het ontwerp van de kids tussen 6 en 12 moet worden gemaakt op 13 papierformaat, maar verder kunnen de kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Van verf, potloden en stiften, tot sjablonen en glitters: alles wat nodig is om het mooiste behang te maken, mag worden gebruikt!

De jury let op kleurgebruik, originaliteit en bekijkt ook of het ontwerp niet een “gewone tekening” is, maar één die echt geschikt is voor behang. Op 19 mei 2010 volgt de prijsuitreiking en krijgen de mooiste ontwerpen een bijzondere plaats in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. De winnende ontwerpers nemen natuurlijk ook hun eigen ontwerp op echte behangrollen mee naar huis.

Daarnaast zijn ook nog waardebonnen voor knutselmaterialen te winnen en worden er diverse troostprijzen uitgereikt. De publieksprijs gaat naar het ontwerp dat op www.ontwerpjeeigenbehang.be de meeste stemmen krijgt. Op deze website kom je alle verdere info over deze leuke wedstrijd te weten!

De ontwerpen moet voor 31 maart 2010 verstuurd worden naar De Grote Behangwedstrijd, Straatsburgdok – Noordkaai 29 bus 3 in Antwerpen. Bij het ontwerp moeten naam, adres en leeftijd duidelijk vermeld worden.

Partner Content